Neler Yeni

Hepsijet Teslim Edilmeyen Kargoyu Edildi Gösterdi

olci53

80+ Bronze
kesinlikle aldım demicem zatende ne biliyim ben aşırı duygusal olduğum için bin TL para cezası verilmesi ve işinden edilmesi konusu içimi burgdu dhaa önce böle bişeyle karşılaşmadım açıkcası
kargonu cepleyemeye çalışmış adam bırak ne yaparsa yapsın başka şirkette çalışır kargocu olarak

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
Selçuk Aslan
Kesinlikle kargonu teslim almadan aldım felan deme iyi niyet suistimal ediliyor milletin kargosu cepleniyor bu oyuna düşme gerekirse binada kamera var gelmediğin ortada en kısa sürede getir diye ilet.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
İyi niyetli birisi olsa zaten böyle bir durum oldu sizin kargonuzu hemen getiriyorum derdi. Hem hata yapmış sözde hemde hemen ulaştırmak yerine merkezde bırakmış bana hiç inandırıcı gelmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
serdaraslan
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
kargocu herifle anlaştım müştyeri hizmetleri ararsa teslim aldım dicem kargocu satın aldığım ürün tutarını ibandan kartıma yolladı kargo gelince bana gönderdiği parayı geri vericem adama bu şekilde sorunu çözücez kargocuyuda geçtim bölge sorumlusu olan mudurleride topun ağızına atmışlar ortalık 69 oldu mk

DaffyGraphic

80+ Silver
kargocu herifle anlaştım müştyeri hizmetleri ararsa teslim aldım dicem kargocu satın aldığım ürün tutarını ibandan kartıma yolladı kargo gelince bana gönderdiği parayı geri vericem adama bu şekilde sorunu çözücez kargocuyuda geçtim bölge sorumlusu olan mudurleride topun ağızına atmışlar ortalık 69 oldu mk
Ekşisözlükte misin dostum, bu nasıl bir yazım tipi? :D

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
hepsi jetten kargo gelicekti gün içerisinde teslim edilmediği halde teslim edildi ibaresi düşürdüler msj attılar telefona bende müşteri hizmetlerini aradım durumu belirttim kargocu beni aradı perşembe günü teslim edicem diye müsteri hizmetlerine bildirdiğim için kargocuya fırça kaymışlar baya bi telefonla beni aradı abi filan diye özür diledi ürünü teslim aldım de diyor bana temsilciler ararsa perçembe günü getiricem ürününün dedi yoksa iş aktime son verilicek diyor ben neyapam şimdi aldımdesem olmaz ürün ortadan kaybolursa sıçarım aldım demessem kargocuyu def edicekler adm bir ton dil döktü ne yapacağımı bilmiyorum
Aldım deme, vaktinde getirseymiş sistemden teslim ettim olarak işaretlemeyi biliyor.

Top Bottom