Neler Yeni

Her Forumda Bulunan Monster Fanboyluğu

PhronoX0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ilker tetik
Evet çoğu forumda karşılaştığım bir kitle var özelliklerini sayıyorum
1-bütçe sorar(tavisye almak istediğiniz laptopun monsterla alakası olmasa bile )
2-o bütçeye uygun bir monster laptop atar
3-karşıdaki pc ne olursa olsun ölümüne monsterı savurunur
ısınıryolar dersin yoo ısınma performansı iyi der parçaları bütçeden kısmak için kalitesiz olabiliyor dersin marka takıntılısın der
4-ömür boyu teknik destek skiilini açar bu onların ultisidir ama bilmezler ki ömür boyu destekten daha iyi olan şey pc nin teknik desteğe ihtiyaç duymamsıdır
5-saydığınız negatif yanların aslında negatif yan olmadığını sizin bir şeyden anlamadığınızı ima ederek zorla dayatmaya çalışır
kısacası tam bir ''o fiyata mis gibi masaüstü toplarsın'' kitlesi
not:gerçekten kullanıp deneyimlerini aktaran ve yardımcı olmaya çalışan arkdaşları tenzih ederek yazdım işin mizahıda var bütün mosnter kullanıcalrı veya monsterı kötülemeke değildir amacım :D

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Engelle gitsin boşver.

Mojo jojo

80+ Silver
Böylelerini ciddiye almaya gerek yok, engelle gitsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç bi ürünü babam yapmıyor, ama Allah var Monster iyi marka :D

PhronoX0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ilker tetik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böylelerini ciddiye almaya gerek yok, engelle gitsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç bi ürünü babam yapmıyor, ama Allah var Monster iyi marka :D
tabii ki iyi olduğu modeller var ama son zamanlarda fiyat avantajını kaybetti gibi ve bir de genelde düşük bütçeli modelleri izlediğim kadarıyla ısınıryor

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Evet çoğu forumda karşılaştığım bir kitle var özelliklerini sayıyorum
1-bütçe sorar(tavisye almak istediğiniz laptopun monsterla alakası olmasa bile )
2-o bütçeye uygun bir monster laptop atar
3-karşıdaki PC ne olursa olsun ölümüne monsterı savurunur
ısınıryolar dersin yoo ısınma performansı iyi der parçaları bütçeden kısmak için kalitesiz olabiliyor dersin marka takıntılısın der
4-ömür boyu teknik destek skiilini açar bu onların ultisidir ama bilmezler ki ömür boyu destekten daha iyi olan şey PC nin teknik desteğe ihtiyaç duymamsıdır
5-saydığınız negatif yanların aslında negatif yan olmadığını sizin bir şeyden anlamadığınızı ima ederek zorla dayatmaya çalışır
kısacası tam bir ''o fiyata mis gibi masaüstü toplarsın'' kitlesi
not:gerçekten kullanıp deneyimlerini aktaran ve yardımcı olmaya çalışan arkdaşları tenzih ederek yazdım işin mizahıda var bütün mosnter kullanıcalrı veya monsterı kötülemeke değildir amacım :D
reis bak senin anlattığın kadar olmnalarını ben de sevmiyorum ama gerçekten bana göre laptoplarda fp işler çıkarıyolar bir de şimdi sen 1 tane termal macun alıyım desen kaç para di mi adamlar 6 ayda bir yapabiliyor.(Bir de türk üretici olması var)
Hadi arkadaşlar yapıştırın monster fanboy damgasını

Mojo jojo

80+ Silver
tabii ki iyi olduğu modeller var ama son zamanlarda fiyat avantajını kaybetti gibi ve bir de genelde düşük bütçeli modelleri izlediğim kadarıyla ısınıryor
Uzun zamandır monster takip etmiyorum, bilgim yok.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
reis bak senin anlattığın kadar olmnalarını ben de sevmiyorum ama gerçekten bana göre laptoplarda fp işler çıkarıyolar bir de şimdi sen 1 tane termal macun alıyım desen kaç para di mi adamlar 6 ayda bir yapabiliyor.(Bir de türk üretici olması var)
Termal macunlar ucuz pahalı değil ki

PhronoX0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ilker tetik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka monster kitlesinin senin gibi adamlara ihtiyacı var ama dediğim gibi kendi düşüncem soğutma kalitesini pek iyi bulmuyorunm ve gün geçtikçe f/p durumunu kaybediyor

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Kanka monster kitlesinin senin gibi adamlara ihtiyacı var ama dediğim gibi kendi düşüncem soğutma kalitesini pek iyi bulmuyorunm ve gün geçtikçe f/p durumunu kaybediyor
son zamanlarda pek takip etmiyom fakat 4 ay önce filan iyi laptoplar gözüme çarpmıştı (bu arada laptoplar hakkında pek bir bilgim yok)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
abi bak şimdi bir de şöyle bir şeyden bahsediyoruz ben laptop toplanıyomu bilmiyorum ama toplanmıyor herhalde abi ben kendi yapamadığım işte anca babama güvenirim başka kimseye güvenmem yoksa yine mahalle bilgisayarcısına kalıp parçaları tekrar yürüttürmeyelim

PhronoX0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ilker tetik
abi bak şimdi bir de şöyle bir şeyden bahsediyoruz ben laptop toplanıyomu bilmiyorum ama toplanmıyor herhalde abi ben kendi yapamadığım işte anca babama güvenirim başka kimseye güvenmem yoksa yine mahalle bilgisayarcısına kalıp parçaları tekrar yürüttürmeyelim
inan burda ne dediğini hiç anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom