Her insanın 30’lu yaşlardan önce kendine katması gerekenler

ibrahimua

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
331
Ben başlıyorum devamını getirebilirseniz eğer memnun olurum ara sıra konuyu yükselticem😅

- en azından bir spor dalında kendini geliştirmek

- doğada hayatta kalmak hakkında bilgi sahibi olmak

Bir işte kendini geliştirmek. O işte usta olmak.

- doğada hayatta kalmak hakkında bilgi sahibi olmak Ak parti yönetimi altında hayatta kalmak
en azından bir spor dalında kendini geliştirmek Ak partililer ile aynı yerde yaşama becerisini geliştirmek

- doğada hayatta kalmak hakkında bilgi sahibi olmak Ak parti yönetimi altında hayatta kalmak
en azından bir spor dalında kendini geliştirmek Ak partililer ile aynı yerde yaşama becerisini geliştirmek
Konuyu dağıtmayalım lütfen rica ediyorum.

Komik misin sen?

ülkede dogru düzgün ormanlık alan yok dogada hayatta kalma olayı için ülke çapında deprem olması lazım doga diye bir şey kalmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

napcan show programımı ayarlıycan ?
Yok, can sıkıntısından sordum sorun mu vardi?

ülkede dogru düzgün ormanlık alan yok dogada hayatta kalma olayı için ülke çapında deprem olması lazım doga diye bir şey kalmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

napcan show programımı ayarlıycan ?
Lütfen daha fazla yazmayın konudan uzaklaşıyor eger fikirleriniz varsa ekleyebilirsiniz onun dışındaki düşünceleriniz ne beni ne de bir başkasını ilgilendirmiyor

Lütfen daha fazla yazmayın konudan uzaklaşıyor eger fikirleriniz varsa ekleyebilirsiniz onun dışındaki düşünceleriniz ne beni ne de bir başkasını ilgilendirmiyor
ozaman kendi aranızda mesajlaşın ilgilendirmiyorsa halka açık bir plaformda degil siz bir fikir belittiniz bende ne kadar mümkün olacagını belirttim

ozaman kendi aranızda mesajlaşın ilgilendirmiyorsa halka açık bir plaformda degil siz bir fikir belittiniz bende ne kadar mümkün olacagını belirttim
Burada mümkünlüğünü tartışmıyoruz o sizin bakış açınız biz sadece konu başlığında da gördüğünüz gibi bi insanın kendine katması gerekenler konusunda fikir alışverişi yapıyoruz.

Burada mümkünlüğünü tartışmıyoruz o sizin bakış açınız biz sadece konu başlığında da gördüğünüz gibi bi insanın kendine katması gerekenler konusunda fikir alışverişi yapıyoruz.
burda size bir şey anlatmak istedim 30 yaşına kadar hatta belki 40 yaşına kadar hayatta herşeyin beklediginiz gibi yada olmasını istediginiz şekilde olmayacagını olayların farklı şekillerde gerçeklebilecegini kısaca
olaylar karşısında sabırlı olmak durumu yönetebilme becerisi

burda size bir şey anlatmak istedim 30 yaşına kadar hatta belki 40 yaşına kadar hayatta herşeyin beklediginiz gibi yada olmasını istediginiz şekilde olmayacagını olayların farklı şekillerde gerçeklebilecegini kısaca
olaylar karşısında sabırlı olmak durumu yönetebilme becerisi
Bak dostum bunların bizde farkındayız sadece elimizden geldigince yaparız bunları ama senin ruh emici gibi olumsuzluga sürüklemeye çalışıp bide üstüne olayı siyasete bağlayıp konuyu iyice ciddiyetsiz bir noktaya getirmen hoş değildi. Ben de bunu anlatmaya calısıyorum umarım anlamıssındır evet her zaman iyi şartlarımız olmayacak ama biz elimizden geldigince çabalarız ve olabildigince iyi bir yol çizeriz kendimize

Geri