360mm sıvı soğutucu fiyatına PF240 önermeyin.
Fiyatları cidden çok yükselid, gerçi arz-talep meselesi ilgi görünce kalktı.
ALALALALALALALALALALALASILVERSTONE SST-PF240-ARGB 2066-2011-115X-775 AM4-AM3 240 mm 2 x 12cm ARGB Sıvı Soğutma İşlemci Soğutucu, İşlemci Soğutucu SILVERSTONE
SILVERSTONE SST-PF240-ARGB 2066-2011-115X-775 AM4-AM3 240 mm 2 x 12cm ARGB Sıvı Soğutma İşlemci Soğutucu, İşlemci Soğutucu Marka SilverStone Üretici Kodu SST-PF240-ARGB Soğutma türü Sıvı Soğutma Uyumlu Soket Tipi AM2 / AM3, AM4, FM1 / FM2, LGA 1150, LGA 1151, LGA 1155, LGA 1156, LGA 115X, LGA...www.teknolojipazar.com
ALALALALALALALALALALALA
VızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzRaijintek EOS 360 RBW 360mm 3x12cm Adreslenebilir ARGB PWM Fanlı Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
O paraya ben olsam bunu alırdım. Biraz sesli ama olsun
Tipi çok gariptir hoşuma gitmiyor o yüzden kimseye önermiyorum, bir de TP'de biri çok sesli olduğunu diğer fan seslerini bastırdığını yazmıştı o yüzden önermiyorum.Raijintek EOS 360 RBW 360mm 3x12cm Adreslenebilir ARGB PWM Fanlı Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
arı vız bız vızVızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bence pompası ve fanları tip olarak baya hojTipi çok gariptir hoşuma gitmiyor o yüzden kimseye önermiyorum, bir de TP'de biri çok sesli olduğunu diğer fan seslerini bastırdığını yazmıştı o yüzden önermiyorum.
Bence pompası
kulaklık takınca ses yokRaijintek EOS 360 RBW 360mm 3x12cm Adreslenebilir ARGB PWM Fanlı Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu | Teknobiyotik
Vızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
La ben zaten fanları sevmiyom.arı vız bız vız
ama çok ucuz olduğu için bence bız olmasına rağmen alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence pompası ve fanları tip olarak baya hoj