Dandelion
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 217
Bilgisayarım da bir sorun yok test ettik testlerden gayet vermesi gereken performansı veriyor bir sıkıntı gözükmüyor ama neredeyse her oyunda anlık takılma problemi oluyor özellikler şöyle :
Ryzen 3 3100
Rog OC RX570 8GB
8GB 3000Mhz Ram
Adata su750 512gb SSD
Bu takılma probleminden şikayet etme sebebim bilgisayarımı alalı fazla olmadı ama bir oyuna giriyorum 10-15 dk da bir takılma yapması moralimi bozuyor mesela brawlhalla oynuyorum diyelim en çöp bilgisayarda bile oynanabilen bir oyun ben giriyorum sorunsuz oynuyorum ama illaki ben o oyunu oynarken saniyelik bir takılma oluyor bu takılmayı sadece 1 oyunda neredeyse hiç görmedim diyebilirim o da oynadığım oyunlardan en yüksek sistem isteyen oyun witcher3, valorant da , CS de bile ara sıra anlık yarım saniyelik belki takılmalar oluyor tabi nadir de olsa bazen 4-5 saniyelik takılma bile oluyor ( çok çok nadir) PC ayarlarında mı bir sorun var en yüksek performansa felan mı almam lazım?
Ryzen 3 3100
Rog OC RX570 8GB
8GB 3000Mhz Ram
Adata su750 512gb SSD
Bu takılma probleminden şikayet etme sebebim bilgisayarımı alalı fazla olmadı ama bir oyuna giriyorum 10-15 dk da bir takılma yapması moralimi bozuyor mesela brawlhalla oynuyorum diyelim en çöp bilgisayarda bile oynanabilen bir oyun ben giriyorum sorunsuz oynuyorum ama illaki ben o oyunu oynarken saniyelik bir takılma oluyor bu takılmayı sadece 1 oyunda neredeyse hiç görmedim diyebilirim o da oynadığım oyunlardan en yüksek sistem isteyen oyun witcher3, valorant da , CS de bile ara sıra anlık yarım saniyelik belki takılmalar oluyor tabi nadir de olsa bazen 4-5 saniyelik takılma bile oluyor ( çok çok nadir) PC ayarlarında mı bir sorun var en yüksek performansa felan mı almam lazım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ram den dolayı olabileceğini düşündüm ama açıyorum MSI afterburner 2gb ram kullanan oyun bu nasıl takılıyor bu arada bazen ekran kartı kullanımı düşüyor o zaman da FPS drop olabiliyorBilgisayarım da bir sorun yok test ettik testlerden gayet vermesi gereken performansı veriyor bir sıkıntı gözükmüyor ama neredeyse her oyunda anlık takılma problemi oluyor özellikler şöyle :
Ryzen 3 3100
Rog OC RX570 8GB
8GB 3000Mhz Ram
Adata su750 512gb SSD