ısınıyor muşuana kadar kimse çözemedi
driver güncel
darboğaz olmadığına emin misinşuana kadar kimse çözemedi
driver güncel
sistemin eski en son ne zaman termal macun değiştinşuana kadar kimse çözemedi
driver güncel
yokısınıyor mu
evetdarboğaz olmadığına emin misin
bilgisayarcıdan aldım yazın başında yaptı mı bilmiyorumsistemin eski en son ne zaman termal macun değiştin
şu pc lerinizi emanet etmesenizmi artık güvenmeyin şu adamlara ne yaptı belli değil eminimki değişmemiştir ekran kartı macununu o yüzden sistemin de eskimeye başladı fps ler düşüşe geçmesi normalyok
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayarcıdan aldım yazın başında yaptı mı bilmiyorum
ısınmıyor termal macun ne alakaşu PC lerinizi emanet etmesenizmi artık güvenmeyin şu adamlara ne yaptı belli değil eminimki değişmemiştir ekran kartı macununu o yüzden sistemin de eskimeye başladı fps ler düşüşe geçmesi normal
bak kardeşim drop yiyorsan termal macundur sıkıntı veya ramin yeterli değildir ama genel fps düşmüşşe zaten sistemin eski ne bekliyorsun bir de ne alaka diye kzııyorsunısınmıyor termal macun ne alaka
buna eski dyorsan benimki antika 8 senedir filan değişmiyo termal macun 10 senelik pc mx 4 almıştım internetten işlemci fiyatına baktım benim işlemci 50 tl ye satılıyor dedim yeni işlemci alırım termal macun sürmek yerine fakirliğin gözü kör olsunsistemin eski en son ne zaman termal macun değiştin
agaaaa bbuna eski dyorsan benimki antika 8 senedir filan değişmiyo termal macun 10 senelik PC mx 4 almıştım internetten işlemci fiyatına baktım benim işlemci 50 TL ye satılıyor dedim yeni işlemci alırım termal macun sürmek yerine fakirliğin gözü kör olsun
reis bir şey sorcam şimdi gt 1030 almayı düşünüyomda yeni nesil oyunları zorlana zorlana olsa bile açsın diye hd 6450 var bu arada bir de yanına ram alıyım diyom 4 gb ram açmaz diye 10 sneelik anakartte yoktur dimi ddr4 DDR 3 e de yatırım yapmaya zaten gerek yokagaaaa b
imzasında yazılı yaSistemin nedir
Hocam bende de böyle bir sorun mevcut 6 senelik laptopumda geçen sene rahatlıkla oynayabildiğim oyunları şuanda kasmaktan oynayamıyorum, konuyu takipteyim.şuana kadar kimse çözemedi
driver güncel