Neler Yeni

Çözüldü✓ Her oyunda sabit fps

Vague

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Atakan Öğütler
Öncelikle iyi geceler diliyorum yeni bir hazır sistem almıştım kurulumlarını falan yaptım ve 3 adet oyunu denedim CS:GO , Valorant ve Minecraft 3 oyunda da ayarlarım ne olursa olsun oyunlar 255 fps de sabit kalıyor üstünü görmüyor bunun nedenini bilen var mıdır acaba? v-sync falan kapalı ama anlayamadım

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Oyunlarda fps sınırı olabiliyor. Onları kontrol ettiniz değilmi. Monitör driver/ayarlarından vsync’ı kontrol edin. Yine olmuyorsa ve fazla dosya yoksa usb format atıp herşeyi yeniden kurabilirsin. Bu, bütün ayarları sıfırlayacağı için büyük ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır.

Vague

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Atakan Öğütler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunlarda fps sınırı olabiliyor. Onları kontrol ettiniz değilmi. Yine olmuyorsa ve fazla dosya yoksa usb format atıp herşeyi yeniden kurabilirsin. Bu, bütün ayarları sıfırlayaxağı için büyük ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır.
Benimde aklıma aynı fikir geldi fakat pek uğraşmak istemiyorum belki gözden kaçırdığım farklı bir sorun vardır diye düşündüm. Eğer çözüm bulamazsam öyle yapacağım galiba

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Benimde aklıma aynı fikir geldi fakat pek uğraşmak istemiyorum belki gözden kaçırdığım farklı bir sorun vardır diye düşündüm. Eğer çözüm bulamazsam öyle yapacağım galiba
Monitör ayarlarından v-sync ayarınıda kontrol ettini değilmi?

Vague

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Atakan Öğütler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör ayarlarından v-sync ayarınıda kontrol ettini değilmi?
Evet hocam ettim fakat sorunun çözümünü biraz uğraştım ve buldum :) Nvidia denetim masasında 3D ayarlarının içinde Maksimum Kare Hızı ayarı varmış ve bu 255 e sabitmiş o yüzden oluyormuş. Şu an oyuna girdim denedim ve fps 400 lerde seyrediyor problem kalmadı bu saatte uğraştınız size de teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,481
Üyeler
162,005
Son üye
BarON__
Top Bottom