Neler Yeni

Her zaman kullanıcılara güvenmeyin!!!

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,268
İsim
uwu

1703523488075.png

bazen tavsiyeleri gözardı etmek gerekiyor kullanıcıların yorumlarını o indirimde alacaktım daha da ama konuya yazılan mesajları görünce aldığımı da iptal etme düşüncesinde kaldım.

1703523378039.png

1703523642403.jpeg

yine de 1 tane aldım keşke iki 3 tane daha alsaydım beleşe geliyordu 4 tanesi uçuçla:(

neyse bi daha ki mama indirimde alabildiğimi alacağım en kötü sokak hayvanlarına veririm gerçi suriyeli çocuklar da yiyor.

1 tanede olsa almışım @kerimavrs a teşekür ederim indirimi paylaştığı için :peepokalp:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,951
İsim
göksel yurtcan

Alıntıyı görüntüle

bazen tavsiyeleri gözardı etmek gerekiyor kullanıcıların yorumlarını o indirimde alacaktım daha da ama konuya yazılan mesajları görünce aldığımı da iptal etme düşüncesinde kaldım.

yine de 1 tane aldım keşke iki 3 tane daha alsaydım beleşe geliyordu 4 tanesi uçuçla:(

neyse bi daha ki mama indirimde alabildiğimi alacağım en kötü sokak hayvanlarına veririm gerçi suriyeli çocuklar da yiyor.

1 tanede olsa almışım @kerimavrs a teşekür ederim indirimi paylaştığı için :peepokalp:
niye hocam kalitesizmi çıktı sonuçta 3000gr gelmiş

JackRyan

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle

Rica ederim hocam benimde gelmiş kedilere verdim çatur çutur yediler :) 🙏👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

niye hocam kalitesizmi çıktı sonuçta 3000gr gelmiş
32₺'ye aldık biz indirimden şuan 320 küsür oldu. :)

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,268
İsim
uwu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim hocam benimde gelmiş kedilere verdim çatur çutur yediler :) 🙏👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

32₺'ye aldık biz indirimden şuan 320 küsür oldu. :)
yarım saat fln oldu köpeğime verdim yedi inş bıkmaz sabah üşengeçlikten ekmek almazdım köpek için fırından yeni çıkmış ekmek almaya başladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,075
Üyeler
160,350
Son üye
bahaksu1
Top Bottom