Neler Yeni

Herkes anısı olan şarkıları atsın !

2mApoo

80+ Silver

Dahası var ama burada paylaşamam. Bana özellll

2mApoo

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Öyle hüzünlü bir anısı yok ama küçüklüğümden beri dinlediğim parçalardan en özeli. Hayatımda ezberlediğim ilk şarkı da budur. 3-4 yaşında falandım neredeyse tamamen ezbere biliyordum bunu.

Tabii o zamanlar şarkının klibini hafif bir gerginlikle izliyordum. maNga'nın maskotu SPA'dan tırsıyordum biraz. Ayrıca animasyon bir klibe sahip olması da o zamanlar benim için garip ve biraz korkunç geliyordu.

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu. Çaldığı malum sahne bayağı etkilemişti beni. Oyun Telltale'in Walking Dead'i bu arada.

2mApoo

80+ Silver
Öyle hüzünlü bir anısı yok ama küçüklüğümden beri dinlediğim parçalardan en özeli. Hayatımda ezberlediğim ilk şarkı da budur. 3-4 yaşında falandım neredeyse tamamen ezbere biliyordum bunu.

Tabii o zamanlar şarkının klibini hafif bir gerginlikle izliyordum. maNga'nın maskotu SPA'dan tırsıyordum biraz. Ayrıca animasyon bir klibe sahip olması da o zamanlar benim için garip ve biraz korkunç geliyordu.

Knk dediklerini okuyunca aynı duygularıda bu şarkıda yaşadığımı hatırladım. Dediğin gibi animasyondaki ufak elemandan aşırı korkardım. PC nin üstünde akşam eve geldikten sonra dinlerdim :D Ama en fazla 5-6 yaşındaydım o aralar. Hayal mayal hala aklımda :D

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ortaokulda serviste son ses dinlediğim şarkılardan biri ...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,338
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom