hocam pci slotu nedir pek bilmiyorumdaBuna yakın şekilde aldık , tek garip gelen konu ekran kartı pci 1 slotlu. İlginç hissettirdi. Onun dışında işlemciyi 5600x yapınca sıvı soğutucu bedavaya düşüyor. Onu bir dene derim. Biz memnun kaldık sistemden
Ekran kartının bağlantı noktası. Bu bir sorum değil bu arada her anakarta oluyor kart sadece o daha önce görmemiştim o tarz bir girişhocam pci slotu nedir pek bilmiyorumda
Ne işe yardığını biliyor musun peki ?yemyeşil bi anakart görüntüsü kötü önermem.
BiliyorumNe işe yardığını biliyor musun peki ?
ee o zaman kanka ne güzel işte anakart daha sağlam bunun kötü bir yanı yok kiBiliyorum
Görüntü bende bi tık öne çıkıyo profesyonel iş yapmayacaksam falan gerek yok. B550m-k da iş görür. Kasa içinde yemyeşil görmek istemem.ee o zaman kanka ne güzel işte anakart daha sağlam bunun kötü bir yanı yok ki
Sistem güzel, psu şüpheliAlıntıyı görüntüle
25.3k tutuyor eksik bir yanı falan var mı ? bana tamam gibi geldi ama sormak istedim bu fiyata alınır mı ?
Tamam gibi ama fazla pahalı gibime geldiAlıntıyı görüntüle
25.3k tutuyor eksik bir yanı falan var mı ? bana tamam gibi geldi ama sormak istedim bu fiyata alınır mı ?
cooler master güvenilir değil mi ?Sistem güzel, psu şüpheli