taylansimdi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşlar bir süredir takip ediyorum sistem toplayan arkadaşlar sistemin içine msi gaming x trio aorus veya rog strix koyuyor ekran kartı olur anakart olur rog strix aorus aynı şekilde, ssd olarak en sağlam bildiğimiz samsung tabii ki veya kasa olarak kısaca sistemde en kaliteli markaların modelleri oluyor ve millet gelip kanka onu alma gereksiz pahalı kanka rog strix msi gaming para verme sadece soğutma farkı var. Kanka o ssdye o kadar para verme ordan kıs şunu al o kasayı alma şunu al. Ben bu olayı çok gereksiz buluyorum kardeşim o zaman bu insanlar asla rog strix aorus msi gaming x almasın veya forumda yasaklansın bu modeller Yani her şey f/p değil abi bıktım inno3d Galax dark apacer panther vb. Markalar görmekten. Hayır adam üstte dediğim modeli kafasında belirlemiş sisteme koymuş siz hala f/p olsun diye vazgeçirtip kötü modeller öneriyorsuz o zaman gerçekten önerilmesin bu bahsettiğim modeller. Sistemi alan arkadaş 3 hafta sonra ağlıyor sistemde sıkıntı çıktı çok ısınıyor ses yapıyor ssd sorunlu veya sağlığı 99 98 oldu normal mi diye Bu benim görüşüm sizinkileri de merak ediyorum herkese iyi forumlar ^^