Neler Yeni

Herşeyi f/p Öneren Elemanlar

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bir süredir takip ediyorum sistem toplayan arkadaşlar sistemin içine msi gaming x trio aorus veya rog strix koyuyor ekran kartı olur anakart olur rog strix aorus aynı şekilde, ssd olarak en sağlam bildiğimiz samsung tabii ki veya kasa olarak kısaca sistemde en kaliteli markaların modelleri oluyor ve millet gelip kanka onu alma gereksiz pahalı kanka rog strix msi gaming para verme sadece soğutma farkı var. Kanka o ssdye o kadar para verme ordan kıs şunu al o kasayı alma şunu al. Ben bu olayı çok gereksiz buluyorum kardeşim o zaman bu insanlar asla rog strix aorus msi gaming x almasın veya forumda yasaklansın bu modeller Yani her şey f/p değil abi bıktım inno3d Galax dark apacer panther vb. Markalar görmekten. Hayır adam üstte dediğim modeli kafasında belirlemiş sisteme koymuş siz hala f/p olsun diye vazgeçirtip kötü modeller öneriyorsuz o zaman gerçekten önerilmesin bu bahsettiğim modeller. Sistemi alan arkadaş 3 hafta sonra ağlıyor sistemde sıkıntı çıktı çok ısınıyor ses yapıyor ssd sorunlu veya sağlığı 99 98 oldu normal mi diye :DBu benim görüşüm sizinkileri de merak ediyorum herkese iyi forumlar ^^

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Arkadaşlar bir süredir takip ediyorum sistem toplayan arkadaşlar sistemin içine msi gaming x trio aorus veya rog strix koyuyor ekran kartı olur anakart olur rog strix aorus aynı şekilde, ssd olarak en sağlam bildiğimiz samsung tabii ki veya kasa olarak kısaca sistemde en kaliteli markaların modelleri oluyor ve millet gelip kanka onu alma gereksiz pahalı kanka rog strix msi gaming para verme sadece soğutma farkı var. Kanka o ssdye o kadar para verme ordan kıs şunu al o kasayı alma şunu al. Ben bu olayı çok gereksiz buluyorum kardeşim o zaman bu insanlar asla rog strix aorus msi gaming x almasın veya forumda yasaklansın bu modeller Yani her şey f/p değil abi bıktım inno3d Galax dark apacer panther vb. Markalar görmekten. Hayır adam üstte dediğim modeli kafasında belirlemiş sisteme koymuş siz hala f/p olsun diye vazgeçirtip kötü modeller öneriyorsuz o zaman gerçekten önerilmesin bu bahsettiğim modeller. Sistemi alan arkadaş 3 hafta sonra ağlıyor sistemde sıkıntı çıktı çok ısınıyor ses yapıyor ssd sorunlu veya sağlığı 99 98 oldu normal mi diye :DBu benim görüşüm sizinkileri de merak ediyorum herkese iyi forumlar ^^
Uzun olmuş :D Usta parası olan alır biz öyle öneriyoruz. F/P da bir yere kadar. Haklısın ama bu kadar detaylı bir konuya denk gelmedim.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Parası olan kaliteli markadan alır sonucta ama türkiyede yaşadığımız aklıma gelince hayatı F/P yaşıyoruz gibi

helpyardımplz

80+ Silver
Hocam gidip de bu zamanda ben açıkçası 1660s gaming x e 2800TL vermem. Onun yerine rx5600xt alırım. Fiyat performans denilen olay o bütçede alınabilecek en iyi sistemi oluşturmaya çalışmak. Gidip de rog strix ya da gaming x modellere fazladan 500Tl verirsen ne ortaya düzgün bir sistem çıkar ne de fiyat performans olur. Yani şunu anlatmaya çalışıyorum arkadaş ekran kartını gaming x alsa ssd samsung atıyorum düzgün bir kasaya ya da psu ya para kalmayacak.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun olmuş :D Usta parası olan alır biz öyle öneriyoruz. F/P da bir yere kadar. Haklısın ama bu kadar detaylı bir konuya denk gelmedim.
Valla çok gözüme battı artık dedim içimi dökeyim :D adamın 8 9 k parası var ama içinde ne Samsung ne kaliteli kasa psu ne üst model ekran kartı anakart var :D

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
kanka f/p olarak olay o mesela bende benzer ozellıkte ucuz olanı öneririm ama illaki derse bu parcalar gozume daha hos geliyor eyv deyip o sistemi yorumlar gecerim ama gercektende abartan cok

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gidip de bu zamanda ben açıkçası 1660s gaming x e 2800TL vermem. Onun yerine rx5600xt alırım. Fiyat performans denilen olay o bütçede alınabilecek en iyi sistemi oluşturmaya çalışmak. Gidip de rog strix ya da gaming x modellere fazladan 500Tl verirsen ne ortaya düzgün bir sistem çıkar ne de fiyat performans olur. Yani şunu anlatmaya çalışıyorum arkadaş ekran kartını gaming x alsa ssd samsung atıyorum düzgün bir kasaya ya da psu ya para kalmayacak.
Demek istediğini anladım dostum ama benim yakındığım şey şu, bütün sistem üst model olsa zaten fiyat uçar fakat en azından 1 2 parçayı sağlam öneren görsem tamam dicem ama sistemin hiçbir parçasında yok :( Tabi kesinlikle bu benim görüşüm Türkiyede tabi hep f/p olması mantıklı ben kimseyi suçlamıyorum haklı millet sadece içimi dökmek istedim :)

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Ben gidip 2 RGB için 700₺, 5 derece için 1500₺ vermeyi mantıklı bulmuyorum.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Msi 2060 gaming x almak yerine inno3d 2060s almak mantıklı değil mi sence?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Haklısın bence de, fakat bazıları 4500 bütçe ile Gaming X falan istiyor onları anlamış değilim. Artık 7-8-9K sistemlere S2H önermeyi bırakın her şey ekran kartı değil beyler. :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,425
Üyeler
164,143
Son üye
Sylvaria
Top Bottom