bu yöntemde olmassa düz kontak yapcpu power şurada tam oturmamış gibi duruyor. ikisini birbirine oturtup öyle takman gerekli.
Alıntıyı görüntüle
Bütün kablolar siyah hocam dediğiniz kablonun netten fotosunu atsanız öyle söylesemkasanın 3.0 kablosu yokmu mavi siyah kablo
Bütün kablolar siyah hocam dediğiniz kablonun netten fotosunu atsanız öyle söylesem
Hocam denedim yine olmadı 8+4 pin bir giriş olduğundan ikncisinin bir kısmını çıkardım ondan öyle gözüküyor olabilircpu power şurada tam oturmamış gibi duruyor. ikisini birbirine oturtup öyle takman gerekli.
Alıntıyı görüntüle
Dediğim gibi 8+4 hocam@Efe Karataş cpu power soketini boşken bir atar mısın? kaç pinli o?
öyle yapacağım bu gidişleya güç kaynağında yada anakart da sorun var sen en iyisi garantiye gonder aynısı bende oldu kasa çalışmıyor du servise gönderdim psu da sorun yoktu anakart da sorun çıkmış ti değişim yapmışlardı anakartin markası msi di
Arızadan başka bir şey gelmiyor aklıma. Benim de sıfır anakartım garantide. Geldi yapmamışlar geri gönderdim en az bi 15 gün daha yok.Dediğim gibi 8+4 hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle yapacağım bu gidişle
Ya indirimle 1900 liraya gelince sipariş verdim gittimsi mag b550 gaming edge wifi alsaydın keşke
dediğin gibi benim kasada çalışmıyor du anakarti değişim yaptılar bazı modelleri sorunlu galiba daha başka msi anakart kullandım onda bios da sıkıntısı var di en sonunda msi mag b550 gaming edge wifi aldım sorunsuz du anakartArızadan başka bir şey gelmiyor aklıma. Benim de sıfır anakartım garantide. Geldi yapmamışlar geri gönderdim en az bi 15 gün daha yok.
msi x570 neYa indirimle 1900 liraya gelince sipariş verdim gitti
Hocam a320 gibi davranmayın anakarta o kadar da değildediğin gibi benim kasada çalışmıyor du anakarti değişim yaptılar bazı modelleri sorunlu galiba daha başka msi anakart kullandım onda bios da sıkıntısı var di en sonunda msi mag b550 gaming edge wifi aldım sorunsuz du anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:
msi x570 ne