Neler Yeni

Çözüldü✓ Hesabımın mesaj düzenleme özelliği görünmüyor.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bugün fark ettiğim eylem veya hata.
Forum içerisinde bir konuya mesaj yazmıştım, mesajı yazarken bana yöneltilen başka bir soru olmuş. Bunu cevabı gönderdikten sonra fark ettim.
Yeni bir mesaj yazmak yerine, son mesajı düzenleyip o soruyu alıntılayarak aynı mesaj içerisinde cevabını vermek istemiştim.
Ama mesaj düzenleme özelliğini kullanabileceğim herhangi bir tuş göremedim.

Screenshot_60.png

Screenshot_62.png

Aynı konudaki eski mesajlarıma baktım, "Düzenle" butonu eski mesajlarımda da yoktu.
Daha sonra kendi açtığım konudaki mesajlarıma baktım, "Düzenle" butonunun kalktığını gördüm.
İlk başta "bana özel" bir durum olarak düşünmemiştim.
"Acaba rütbe ile alakalı bir durum mu" diyerek aynı rütbeye sahip (Gold) başka bir üyeye "mesaj düzenleyebiliyor musun" diye sordum ve ekran görüntüsü istedim.

Duzenlmee.png

Aynı rütbeye sahip diğer üyelerin "kendi yazdığı mesajlarını düzenleme" yetkisi varken, sadece benim hesabımdan bu özelliğin kaldırılması garip geldi.
Bilinçli yapılmamış bir şey
olduğunu düşünerekten, bu kısıtlamanın kaldırılması/düzeltilmesi adına bu konuyu açıyorum.
Teşekkürler.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,798
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bende bir sorun olmuyor az önce başka yorum yazdım ve DÜZENLEDİM.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Forum içerisinde bir konuya mesaj yazmıştım, mesajı yazarken bana yöneltilen başka bir soru olmuş. Bunu cevabı gönderdikten sonra fark ettim.
Yeni bir mesaj yazmak yerine, son mesajı düzenleyip o soruyu alıntılayarak aynı mesaj içerisinde cevabını vermek istemiştim.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aynı konudaki eski mesajlarıma baktım, "Düzenle" butonu eski mesajlarımda da yoktu.
Daha sonra kendi açtığım konudaki mesajlarıma baktım, "Düzenle" butonunun kalktığını gördüm.
"Acaba rütbe ile alakalı bir durum mu" diyerek aynı rütbeye sahip (Gold) başka bir üyeye "mesaj düzenleyebiliyor musun" diye sordum ve ekran görüntüsü istedim.

Alıntıyı görüntüle

Aynı rütbeye sahip diğer üyelerin "kendi yazdığı mesajlarını düzenleme" yetkisi varken, sadece benim hesabımdan bu özelliğin kaldırılması garip geldi.
olduğunu düşünerekten, bu kısıtlamanın kaldırılması/düzeltilmesi adına bu konuyu açıyorum.
Teşekkürler.
🆎🅾️🅾️
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben mesela düzenleyebiliyorum yorumumu ama sizde olmaması gerçekten şaşırtıcı
Bende düzenleyebiliyorum

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Aga sen moderatör değilmiydin?

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
anısı var diye kaldırılmıştır 🚬
vay be adam 2 gün önce tüm mesajları düzenliyordu şimdi kendi mesajını bile değiştirmiyor 🚭

Son düzenleme:

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Teşekkürler.
umarım yazılımsal olan ve rasgele birkaç kişide olan bir sorundur kasıtlı olarak yapılmış bir şey ise yöneticilerin bu kadar düştüğünü görmek üzücü

Top Bottom