Neler Yeni

Hesaplarıma farklı ülkelerden erişim sağlanıyor

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Şifreleri değiştiriyorum zaten de bu 1 defa olan bir şey değil 4-5 defa oldu ve hepsinde de şifreleri değiştirip 2 doğrulamalı ekledim. Dominikten spotify hesabıma giriş yapılması çok garibime gitti. Ayrıca tarama yaptım bilgisayara 20 25 şey buldu malwarebytes programı. anlayamıyorum neden böyle oluyor telefonda vpn kullanıyorum ama onunla ilgisi var mıdır ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

farklı fikirleri olan arkadaşlar varsa görüş bildirirse mutlu olurum.
çift faktörlü doğrulama aç en basit kurtulma yolu sms ile giriş yapılsın hesaba sms sana geleceği için sen dışında kimse giremez kodunu da kimseyle paylaşma

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
Malwarebytes bir 20-25 kadar bir şeyler buldu diyor sence Virüs de yok mudur böyle bir bilgisayarda ? Yani nereden anladın şak diye virüsle alakası olmadığını?
Hesablarıma trden giremiyom vpnle girebiliyorum diyor bunun virüs ile ne alakası var

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Sende anlamıyorsun bence, diyorum ki senin durumun aynısı bende de oldu. Farklı farklı ülkelerde giriş var. Hesabı çalan kişi vpn ile deniyor o yüzden oluyor. Durum bu

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hesablarıma trden giremiyom vpnle girebiliyorum diyor bunun virüs ile ne alakası var
Sen önce okuduğunu anlamayı bir öğren hatta okumayı öğren insanların zamanını çalma gereksiz yorum yaparak. Yardımcı olmuyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,639
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom