Neler Yeni

Yardım Hg255s modem cidden sorunlu mu?

EpicAykut

80+
Superonline fiber 24 mbps kullanıyorum bu modemle beraber ama cidden artık bıktım sosyal medyada gezemiyorum yt den video izletmio sürekli bağlantısı kopuyor modem kaynaklı mı acaba diye düşündüm çok insanda şikayetçi diğer forumlarda gördüm.Yarın gelcekler galiba aradığımda modemin ayarlarında sıkıntı var felan dediler ama inandırıcı gelmedi şimdi bu model cidden sıkıntılı mı adamlar geldiğinde değiştirmeleri için ısrar edeyim mi Wifi 6 modem veya başka modemler için?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Superonline fiber 24 mbps kullanıyorum bu modemle beraber ama cidden artık bıktım sosyal medyada gezemiyorum yt den video izletmio sürekli bağlantısı kopuyor modem kaynaklı mı acaba diye düşündüm çok insanda şikayetçi diğer forumlarda gördüm.Yarın gelcekler galiba aradığımda modemin ayarlarında sıkıntı var felan dediler ama inandırıcı gelmedi şimdi bu model cidden sıkıntılı mı adamlar geldiğinde değiştirmeleri için ısrar edeyim mi Wifi 6 modem veya başka modemler için?
@alpolojix

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Engine
Mesaj otomatik birleştirildi:

@alpolojix
İSS'lerin Verdiği Modemler Kalitesiz Uzun Sürede sizi götürmeyecek modemler.Yeni Modem Talep Ederseniz 500-600 TL'den Aşağı Bir fiyat çıkarmazlar tahminen.Önerim 500-600 TL bandında Kaliteli Bir Router Almanız.

EpicAykut

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka yapabilceğim bir şey var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,007,665