Neler Yeni

Yardım HG8245X6-10 modemde cihaz hız sınırı var mı?

EDON1S'1

80+
Beyler evdeki bazı cihazların İnternet kullanım hızını düşürmek istiyorum (uygulama engelleme denedim olmadı) o yüzden hızı dusurebiliyoruz mu internetten araştırdım bulamadım
Modem:HG8245X6-10

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,346
İsim
Semih Boran
Beyler evdeki bazı cihazların İnternet kullanım hızını düşürmek istiyorum (uygulama engelleme denedim olmadı) o yüzden hızı dusurebiliyoruz mu internetten araştırdım bulamadım
Modem:HG8245X6-10
Var mı bilmiyorum ama görmedim. Cihazın donanımı bile belli değil. MU-MIMO var mı mesela soru işareti. 2.4 ile 5 GHz'i ayırın ve WPA3'ü aktif edin.

EDON1S'1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Var mı bilmiyorum ama görmedim. Cihazın donanımı bile belli değil. MU-MIMO var mı mesela soru işareti. 2.4 ile 5 GHz'i ayırın ve WPA3'ü aktif edin.
WiFi yi 2 ye böldüm de 2.4 olanın hızını yavaslatamadım

EDON1S'1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir şey niye yapmak istiyorsunuz?
internetimden girilmesini istemediğim uygulamalar var onları engelleyemiyorum bari hızlarını yavaşlatayımda giremesinler
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefonda tiktok uygulamasını engelleyemedim
internet yavaş yapıp kullanılamaz hale gelsin

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,346
İsim
Semih Boran
internetimden girilmesini istemediğim uygulamalar var onları engelleyemiyorum bari hızlarını yavaşlatayımda giremesinler
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefonda tiktok uygulamasını engelleyemedim
internet yavaş yapıp kullanılamaz hale gelsin
Bu tarz ayarlar gizli ve daha root oturumu bulunamadı bu cihazda (özellikleri de aynı şekilde). Anlaşılmadan engellemenin hiçbir yolu yok maalesef.

Top Bottom