Jüpiter Bey
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 46
- İsim
- Kerim Efe Aygüner
Tatil başladı önceden derdik zaman hiç geçmiyor diye şimdi tam tersi oldu. Okul 3:30'da bitiyor 4.15 gibi evde oluyorum hızlı yürürsem 4:00 biraz 9.sınıfa geçtiğimden dersler çok saçma bir şekilde zorlaştı bir sürü ders geldi. dinlenme Yemek Duş ödev Spor falan akşam oluyor. ayrıca ailemle yaşıyorum pek rahat davranamıyorum. Geçen gün Clash royale maçları izliyordum. Babam geldi "Sen niye oyun videoları izliyorsun onun yerine o oyunu oynama hatta hiç oyun oynama o oyundaki taktikleri izliyeceğine git formülleri ezberle." Diye saçma sapan bağırıyor. böyle olmasının nedeni LGS yüzünden ben istediğim okula gidemedim. (Babamın istediği!!) o yüzden OBP ile bir liseye geçtim ama sandığınız kadar kötü değil Minumum 95,5 puan ile alıyor. Yaşadığım ilçedeki en iyi 3.okul Yaşadığım yerde Tekirdağ/Çorlu Tekirdağlılar bilir Çorluda iyi okullar var yani farklı ilçelerden okumak için gelen bir sürü çocuklar var. Her neyse. Ben yazılımcı olmak istiyorum. Bu yüzdende iyi bir zamana ihtiyacım var şimdiden çalışmaya başlıyorum ancak hem ders notları hem yazılım şeyleri çok karışıyor. Okul bitene kadar temellerimi atıp Yazada çatır çatır Projeler geliştirerek girmek istiyorum. Ancak bu kadar kısıtlı zamandanda öğrenmem çok zor. Ne yapmamı önerirsiniz? (11:00 gibi yatıyorum.)