Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7,157
- İsim
- Burak Karadağ
Dostlar maalesef 4 gün önce yâni 08 Mart günü sabah 07.00 da nöbet geçirdim ve o gin sabahında kendimi ambulansta gördüm. Nöbet geçirirken kendimi kaskatı sıkmakla birlikte bir de dilimi ısırmışım ve şuan dilim yaralı. Yataktan yere düştüm ve 4 gündür kemiklerim ağrı içinde. Olan biten her şeyi bizimkiler anlattı (ben hiç bir şey hatırlamıyorum)
Yaşım 21, ailede hiç nöbet geçiren kimse olmadı daha önce. Ben bu yaşta bu olayı yaşadığım için çok tedirginim (sara nöbeti vs) araştırdım ve çok kötü bir sağlık problemliymiş. Hastanede EEG, MR, Tomografi, Kan, İdrar vs her şeye baktılar ama kesin teşhis koymadılar.
Ben gerçekten çok tedirginim ve bu durumu yaşayan insanlar varmı aramızda? Kaç yaşında yaşadı? Korkutucu bir şey mi?
Yaşım 21, ailede hiç nöbet geçiren kimse olmadı daha önce. Ben bu yaşta bu olayı yaşadığım için çok tedirginim (sara nöbeti vs) araştırdım ve çok kötü bir sağlık problemliymiş. Hastanede EEG, MR, Tomografi, Kan, İdrar vs her şeye baktılar ama kesin teşhis koymadılar.
Ben gerçekten çok tedirginim ve bu durumu yaşayan insanlar varmı aramızda? Kaç yaşında yaşadı? Korkutucu bir şey mi?