Kardeşim çok eski olacak ama bence Mafia 1 kesin oyna bide Türkçe yama yap efsane oyun hikayesi falan. Düşük sistem dediğin için bunu önerdimMerhaba arkadaşlar,
Hiç oyun bitirmedim. Hangisini bitirmeliyim? Oyun önerilerinizi alırım. Düşük sistemli olursa iyi olur.
Dishonored oynamıştım sevmedim. Skyrim nereden indirdin? Bende buglu da?Oyunları oynamadan önce yarım saatlik oynanışlarını izlemeni öneririm.
Middle Earth serisi, Rdr 2, Guardians of Galaxy, Evil Within 1(Sinematik izleyip geçebilirsin), Evil Within 2, Dishonored serisi, Batman serisi, Divinity: Original Sin 2, Baldurs Gate 3, Hades, Witcher 3 (Önceki oyunların sinematiklerini izleyebilirsin.), Styx Master of Shadows, Tomb Rider serisi, Skyrim.
Steam'dan satın almıştım zamanında. Korsan oyun linki verilmesi yasak diye biliyorum, o yüzden yardımcı olamayacağım.Dishonored oynamıştım sevmedim. Skyrim nereden indirdin? Bende buglu da?
Mafia 1 oynanmaz bence ya. Oyun güzel de mekanikler falan harbi berbat. Mafia 2 sistem yetiyorsa teknik anlamda çok daha iyi bir oyun. İlk oyunu şu saatten sonra oynamak isteyenler ise iyi bir sistemle DE versiyonu oynasınKardeşim çok eski olacak ama bence Mafia 1 kesin oyna bide Türkçe yama yap efsane oyun hikayesi falan. Düşük sistem dediğin için bunu önerdim
Dragon age tavsiye eder misin düşük sistem için.Oyunları oynamadan önce yarım saatlik oynanışlarını izlemeni öneririm.
Middle Earth serisi, Rdr 2, Guardians of Galaxy, Evil Within 1(Sinematik izleyip geçebilirsin), Evil Within 2, Dishonored serisi, Batman serisi, Divinity: Original Sin 2, Baldurs Gate 3, Hades, Witcher 3 (Önceki oyunların sinematiklerini izleyebilirsin.), Styx Master of Shadows, Tomb Rider serisi, Skyrim.
Ne mekaniği be kardeşim o zamanlarda mekanik diye bir kavram bile yoktu dümdüz hikaye oyna geç işte zaten bana göre hikaye oynamak vakit kaybı ben CoD cold war aldım 1 dk bile hikayeyi oynamadım daha direkt MultiMafia 1 oynanmaz bence ya. Oyun güzel de mekanikler falan harbi berbat. Mafia 2 sistem yetiyorsa teknik anlamda çok daha iyi bir oyun. İlk oyunu şu saatten sonra oynamak isteyenler ise iyi bir sistemle DE versiyonu oynasın