11 TANE EKSSOZ FANI 2 FANLI SIVI SOGUTUCU VE 10700K ISLEMCI VAR KASAMDA EKSOZ FANLARIN HIZI ANLIK YAVASLIYOR SONRA NORMAL HALDE CALISMAYA DEVAM EDIYOR PSU YETERSIZ OLABILIRMI LUTFEN YARDIM EDERMISINIZ TEŞEKKURLER?
1650 SUPER VAR11 fan çok değil mi ? Biostan sessize al hepsini biosta görünüyorsa. Ekran kartında güçlüyse vay haline bilgisayarın
ONCEDEN OYLE BIRSEY YOKTU SON 2 FANI TAKTINDAN SONRA YAPMAYA BASLADI PSU GIBI GELIYOR BANA11 tane toplam kasa fanın olmasın ? Fanın içeri ya da dışarı atmasının önemi de yok. Hızlı dönmesine gerek olmadığı için yavaşlıyordur. Fan bağlantılarını yanlış yapmadıysan tabii. PSU'nun yetersiz gelmesiyle vs alakası yoktur.
Bende gametech 650 w PSU vardı. 1 tane fan taktım HDD gidip gidip gelmeye başladı birisi. Sonra birini iptal ettim burayada yazdım ne yapabiliriz diye. PSU değişmesi gerek kalitesiz dediler. Ben de şuan sendeki PSU yu aldım. Bugün taktım bütün hddleri de bağladım sorun çözüldü. Anlayacağın 1 fan bilgisayarı etkiledi1650 SUPER VAR
Mesaj otomatik birleştirildi:
ONCEDEN OYLE BIRSEY YOKTU SON 2 FANI TAKTINDAN SONRA YAPMAYA BASLADI PSU GIBI GELIYOR BANA
BENDE COK FAZLA OLDUGU ICIN OLABILIR CPU GIRISI 8+4 NORMAL BENIM AMA BENDE 8 TANE VAR BELKI ONUNDA ETKSII OLABILIRBende gametech 650 w PSU vardı. 1 tane fan taktım HDD gidip gidip gelmeye başladı birisi. Sonra birini iptal ettim burayada yazdım ne yapabiliriz diye. PSU değişmesi gerek kalitesiz dediler. Ben de şuan sendeki PSU yu aldım. Bugün taktım bütün hddleri de bağladım sorun çözüldü. Anlayacağın 1 fan bilgisayarı etkiledi
Bir bak fanların bir kaç tanesini iptal et sıcaklık çok degismiyorsa ve sorun düzeliyorsa devam et.BENDE COK FAZLA OLDUGU ICIN OLABILIR CPU GIRISI 8+4 NORMAL BENIM AMA BENDE 8 TANE VAR BELKI ONUNDA ETKSII OLABILIR
TAMAMBir bak fanların bir kaç tanesini iptal et sıcaklık çok degismiyorsa ve sorun düzeliyorsa devam et.