Neler Yeni

High Power 750W 80+ Bronze 56A@12V Power Supply (HPG-750BR-H12S)

ICELAKE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
çağlar arkan
11 TANE EKSSOZ FANI 2 FANLI SIVI SOGUTUCU VE 10700K ISLEMCI VAR KASAMDA EKSOZ FANLARIN HIZI ANLIK YAVASLIYOR SONRA NORMAL HALDE CALISMAYA DEVAM EDIYOR PSU YETERSIZ OLABILIRMI LUTFEN YARDIM EDERMISINIZ TEŞEKKURLER?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,367
İsim
Diyarhan
11 tane egzoz fanı varsa 30 tane de normal fan olur herhalde 😂 psu yeterlidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fan hızlarını bios dan ayarlayabilirsiniz.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
11 fan çok değil mi ? Biostan sessize al hepsini biosta görünüyorsa. Ekran kartında güçlüyse vay haline bilgisayarın 😁

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
11 tane toplam kasa fanın olmasın ? Fanın içeri ya da dışarı atmasının önemi de yok. Hızlı dönmesine gerek olmadığı için yavaşlıyordur. Fan bağlantılarını yanlış yapmadıysan tabii. PSU'nun yetersiz gelmesiyle vs alakası yoktur.

ICELAKE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
çağlar arkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11 fan çok değil mi ? Biostan sessize al hepsini biosta görünüyorsa. Ekran kartında güçlüyse vay haline bilgisayarın 😁
1650 SUPER VAR

11 tane toplam kasa fanın olmasın ? Fanın içeri ya da dışarı atmasının önemi de yok. Hızlı dönmesine gerek olmadığı için yavaşlıyordur. Fan bağlantılarını yanlış yapmadıysan tabii. PSU'nun yetersiz gelmesiyle vs alakası yoktur.
ONCEDEN OYLE BIRSEY YOKTU SON 2 FANI TAKTINDAN SONRA YAPMAYA BASLADI PSU GIBI GELIYOR BANA

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
1650 SUPER VAR

ONCEDEN OYLE BIRSEY YOKTU SON 2 FANI TAKTINDAN SONRA YAPMAYA BASLADI PSU GIBI GELIYOR BANA
Bende gametech 650 w PSU vardı. 1 tane fan taktım HDD gidip gidip gelmeye başladı birisi. Sonra birini iptal ettim burayada yazdım ne yapabiliriz diye. PSU değişmesi gerek kalitesiz dediler. Ben de şuan sendeki PSU yu aldım. Bugün taktım bütün hddleri de bağladım sorun çözüldü. Anlayacağın 1 fan bilgisayarı etkiledi 😁

ICELAKE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
çağlar arkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende gametech 650 w PSU vardı. 1 tane fan taktım HDD gidip gidip gelmeye başladı birisi. Sonra birini iptal ettim burayada yazdım ne yapabiliriz diye. PSU değişmesi gerek kalitesiz dediler. Ben de şuan sendeki PSU yu aldım. Bugün taktım bütün hddleri de bağladım sorun çözüldü. Anlayacağın 1 fan bilgisayarı etkiledi 😁
BENDE COK FAZLA OLDUGU ICIN OLABILIR CPU GIRISI 8+4 NORMAL BENIM AMA BENDE 8 TANE VAR BELKI ONUNDA ETKSII OLABILIR

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Volkan
BENDE COK FAZLA OLDUGU ICIN OLABILIR CPU GIRISI 8+4 NORMAL BENIM AMA BENDE 8 TANE VAR BELKI ONUNDA ETKSII OLABILIR
Bir bak fanların bir kaç tanesini iptal et sıcaklık çok degismiyorsa ve sorun düzeliyorsa devam et.

Top Bottom