Metro serisi.Bu hafata mafia 2 gibib ir efsaneyi oynayıp bitirdim bu ayarda kesinlikle her gamer ın bitirmesi gereken bir yapım söyler misniz cok eski olmasın göze batmayan grafikler olursa sevinriim
Half Life 2Bu hafata mafia 2 gibib ir efsaneyi oynayıp bitirdim bu ayarda kesinlikle her gamer ın bitirmesi gereken bir yapım söyler misniz cok eski olmasın göze batmayan grafikler olursa sevinriim
Dishonored 1-2Bu hafata mafia 2 gibib ir efsaneyi oynayıp bitirdim bu ayarda kesinlikle her gamer ın bitirmesi gereken bir yapım söyler misniz cok eski olmasın göze batmayan grafikler olursa sevinriim
Güzel damak tadıHalf Life 2
Ac 2
Far Cry 3
Eski her gamerın oynaması gereken denince bunlar aklıma geldiGüzel damak tadıaklıma gelmemişti iyi dedin.
Çok eski oyunlar olmasın demiş aslında şairEski her gamerın oynaması gereken denince bunlar aklıma geldi
Yani doom 1900 seriside yazabilirdimÇok eski oyunlar olmasın demiş aslında şair
yinede taş gibi oyun hala üçüde.
Detroit oynamanı kesinlikle öneririm. Her Triple A oyunu sözlerle anlatabilirsin ama interaktif film türündeki kaliteli oyunları anlatamazsın. Heavy Rain'de öneririm.Bu hafata mafia 2 gibib ir efsaneyi oynayıp bitirdim bu ayarda kesinlikle her gamer ın bitirmesi gereken bir yapım söyler misniz cok eski olmasın göze batmayan grafikler olursa sevinriim
Heavy rain çok kafa açmıştı bende detroitten sonra çağ dışı gibi geldi.Detroit oynamanı kesinlikle öneririm. Her Triple A oyunu sözlerle anlatabilirsin ama interaktif film türündeki kaliteli oyunları anlatamazsın. Heavy Rain'de öneririm.