Neler Yeni

Hikayeli Oyun İçin Gamepad Önerisi

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
İki tane alıcam hem hikayeli hem fifa için. Bütçe tam belli değil ama 1,5-2 arası diyebilirim. Ne önerirsiniz?

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ümit
Xbox kolu al geç macera arama. O paraya sıfır gibi ikinci el xboxlar var dolap uygulamasına bak.

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Semih
Fifa için dualsense müthiş oluyor ama xbox pc için daha stabil çalışıyor diye biliyorum

uyguna pcler için gamepadlar var temuda olsun türkiyede olsun fiyat performans onları tercih edebilirsiniz onun dışında kendi kullanımınıza ve ergonominize göre alın hangisine yatkınsanız alışkınsanız onu alın
tavsiyem teknoloji mağazasında elinizde deneyin

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uyguna pcler için gamepadlar var temuda olsun türkiyede olsun fiyat performans onları tercih edebilirsiniz onun dışında kendi kullanımınıza ve ergonominize göre alın hangisine yatkınsanız alışkınsanız onu alın
tavsiyem teknoloji mağazasında elinizde deneyin
önceliğim hızlı gelmesi en geç perşembeye kadar gelmesi lazım o yüzden çok her yere bakamıyorum yoksa 750 liradan iki tane dualshock 4 alıp geçerdim

önceliğim hızlı gelmesi en geç perşembeye kadar gelmesi lazım o yüzden çok her yere bakamıyorum yoksa 750 liradan iki tane dualshock 4 alıp geçerdim
dualshock bu zamanda pek önerilen bir konsol değil hocam boyutu ve ergonomisi tatmin etmeyebilir
aceleniz varsa yatkınlığınıza göre alınız derim xbox da güzel kontrolcüdür

Top Bottom