2 kişi değilim tek başımayımA Way out. 20-25 saat sürmüyor ama yanına birini bulursan çok keyifli oluyor.
Assasins creed odyssey vardı ama sıktı 20 saatten sonraA Way out. 20-25 saat sürmüyor ama yanına birini bulursan çok keyifli oluyor. Hikayesi de güzel.
O beni de sarmadı bıraktım zaten AC oyunlarının hikayeleri kötü tek güzel yanları oynanış.Assasins creed odyssey vardı ama sıktı 20 saatten sonra
Pek sarmadıMetro serisi olabilir o zaman. İlk 2 oyun biraz kısa ama exodus daha uzun sürüyor.
O beni de sarmadı bıraktım zaten AC oyunlarının hikayeleri kötü tek güzel yanları oynanış.
W WİTCHERR 3Hikayeli ucuz 20-25 saat sürecek bir oyun arıyorum tavsiyeler için teşekkürler
Atmosferi oynamaya yeter bence bir şans daha ver. Exodus'dan başlama ama 2033, Last Light, Exodus şeklinde oynarsan daha fazla zevk alırsın.Pek sarmadı
Cinsellik öyle anormal bir şey değil ki sansür atmışsın bir de Kaç yaşındasın?Cin*****lik var
Mantığı nedir ?Atmosferi oynamaya yeter bence bir şans daha ver. Exodus'dan başlama ama 2033, Last Light, Exodus şeklinde oynarsan daha fazla zevk alırsın.
Cinsellik öyle anormal bir şey değil ki Kaç yaşındasın?