Uncharted serisi - mafia serisi - life is strange - road 96 - beyond two soulsMerhabalar. RDR 2 yi iki defa bitirdim. Şimdi bana hikayesi saracak güzel oyun önerebilir misiniz? Bu arada Sabah Cyberpunk 2077 indirdim biraz oynadım bir kaç görev yaptım nedense sıktı beni
Rdr den sonra gow sarar seni bence de. Cp77 de ben de sıkılmıştım başta ama ilerde karakter gelişince daha akıcı oluyorGOD Of War sarar aga
GOOOD of warMerhabalar. RDR 2 yi iki defa bitirdim. Şimdi bana hikayesi saracak güzel oyun önerebilir misiniz? Bu arada Sabah Cyberpunk 2077 indirdim biraz oynadım bir kaç görev yaptım nedense sıktı beni
Rdr2 nasıl 2 defa bitirdin hikayesi çok tekrar ediyor hep aynı şeyleri yapıyoruz ilginçMerhabalar. RDR 2 yi iki defa bitirdim. Şimdi bana hikayesi saracak güzel oyun önerebilir misiniz? Bu arada Sabah Cyberpunk 2077 indirdim biraz oynadım bir kaç görev yaptım nedense sıktı beni
Tomb Raider, Mafia, GtaMerhabalar. RDR 2 yi iki defa bitirdim. Şimdi bana hikayesi saracak güzel oyun önerebilir misiniz? Bu arada Sabah Cyberpunk 2077 indirdim biraz oynadım bir kaç görev yaptım nedense sıktı beni
Çok sardı beni nedense. ilk High Honor oynadım ikinci defa saldım baya kötü karaktermiş gibi oynadımRdr2 nasıl 2 defa bitirdin hikayesi çok tekrar ediyor hep aynı şeyleri yapıyoruz ilginç
TLOUMerhabalar. RDR 2 yi iki defa bitirdim. Şimdi bana hikayesi saracak güzel oyun önerebilir misiniz? Bu arada Sabah Cyberpunk 2077 indirdim biraz oynadım bir kaç görev yaptım nedense sıktı beni