Neler Yeni

Hikayeli oyunlar için 7.1 gerekli mi?

nothingx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen
Merhaba FPS oyunları oynamıyorum hikayeli oyunlar oynuyorum. 7.1 ne kadar gerekli oynadığım oyunlarda etkisi olur mu? Atmosferi hissetmek falan?
ve hangi kulaklığı önerirsiniz?

Dün arctis 7 siparişi verdim ama içime sinmediği için iptal ettim.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Sanal da olsa 7.1 her zaman atmosferi daha çok hissetmene sebep olur. Ben Furry X kullanıyorum. FPS oyunlarında ve hikayeli oyunlarda çok güzel bir ses kalitesi sunuyor.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sanal da olsa 7.1 her zaman atmosferi daha çok hissetmene sebep olur. Ben Furry X kullanıyorum. FPS oyunlarında ve hikayeli oyunlarda çok güzel bir ses kalitesi sunuyor.
bende gereksiz buluyorum

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
bence gerek yok hikaye için ama istiyorsan alabilirsin

Muzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
muzaffer ışık
Instagram
muuzaffer
Merhaba FPS oyunları oynamıyorum hikayeli oyunlar oynuyorum. 7.1 ne kadar gerekli oynadığım oyunlarda etkisi olur mu? Atmosferi hissetmek falan?
ve hangi kulaklığı önerirsiniz?

Dün arctis 7 siparişi verdim ama içime sinmediği için iptal ettim.
ben hem 7.1 hemde normal kulaklık kullandım deneyimlerimi söyliyim tabii ki 7.1 olursa daha iyi olur çünkü sesin gerçekten hissediyosun ama hikaye oyunları dediğin için çok gerekli değil tabii ki paran varsa 7.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben hem 7.1 hemde normal kulaklık kullandım deneyimlerimi söyliyim tabii ki 7.1 olursa daha iyi olur çünkü sesin gerçekten hissediyosun ama hikaye oyunları dediğin için çok gerekli değil tabii ki paran varsa 7.
lan yanlışlıkla gönderdim devamı şu şekilde : varsa 7.1 al fark eder ama hikaye oyunları pek gerek yok

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Hikayeli oynuyorsan Arctis 7 çok güzel olur neden iptal ettin ki? Hem çok rahat uzun süre oynarsın asla ağrıtmaz. Hem Wireless.

Top Bottom