Neler Yeni

Yardım Hikayeli oyunları nasıl aylık üyelik alarak oynayabilirim.

Harvey

80+
Reaksiyon skoru
49
Bu aralar hikayeli oyunlara çok sardım gow felan oynuyorum ama itemsatışdan paylaşımlı hesap aldım bu hesapda patlama ihtimali var öyle olunca yeni hesap veriyorlar ama ilerlemem kayboluyor bunu önlemek için yapabiliceğim bir şey varmı nereden oynayabilirim başka.

Bu aralar hikayeli oyunlara çok sardım gow felan oynuyorum ama itemsatışdan paylaşımlı hesap aldım bu hesapda patlama ihtimali var öyle olunca yeni hesap veriyorlar ama ilerlemem kayboluyor bunu önlemek için yapabiliceğim bir şey varmı nereden oynayabilirim başka.
xbox gamepass var , ps4/5 varsa ps+ var.

Xbox gamepass al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xbox gamepass al
her şey var mw2 de geldi

ps+ sanırım pc'de yok hocam :D maalesef.
Anladım peki bildiğiniz başka bir yöntem varmı

Xbox gamepass al

her şey var mw2 de geldi
Gamepass de istediğim oyunlar yok gow hogwarts spiderman rdr the last of us v.b bu oyunları oynamak istiyorum

Anladım peki bildiğiniz başka bir yöntem varmı

Gamepass de istediğim oyunlar yok gow hogwarts spiderman rdr the last of us v.b bu oyunları oynamak istiyorum
yani
1746315180777.webp
bu var fakat siz ister misiniz :D

Geri