Neler Yeni

Öneri Hikayesi güzel aile ortamında oynanabilecek oyun önerisi

Selamün aleyküm dostlar, umarım iyisinizdir. Başlıkta da belirttiğim gibi hikayeli aile ortamında oynamaya uygun, bilgisayarım oturma odasında (kısaca büyülü, silahlı çatışmalı, değişik karakter modellerine sahip olmayan) oyun öneriniz var mıdır?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,390
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Selamün aleyküm dostlar, umarım iyisinizdir. Başlıkta da belirttiğim gibi hikayeli aile ortamında oynamaya uygun, bilgisayarım oturma odasında (kısaca büyülü, silahlı çatışmalı, değişik karakter modellerine sahip olmayan) oyun öneriniz var mıdır?
Stardew valley çatışma var ama piksel piksel olduğundan dikkat çekmez

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,390
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Vallaha hocam stardew Valley 1-2 defa arkadaşlarla oynadım da fazla sarmadı.
Pile up var türk yapımı bina dikiyorsun yukarı doğru Cardboard Town var sonra oda Stratera'nın (dora özsoy) Tycoon oyunlarına bakabilirsin türü seviyorsan

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Pile up var türk yapımı bina dikiyorsun yukarı doğru Cardboard Town var sonra oda Stratera'nın (dora özsoy) Tycoon oyunlarına bakabilirsin türü seviyorsan
Hocam pile up ve cardboard Town ilgimi çekti bir bakayım. Bunların haricinde galiba çok fazla böyle değişik hikayeli oyun yok herhalde. Aslında çok şaşırdım. Bütün hikayeli oyunlarda illaki bir çatışma vs. var.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,390
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam pile up ve cardboard Town ilgimi çekti bir bakayım. Bunların haricinde galiba çok fazla böyle değişik hikayeli oyun yok herhalde. Aslında çok şaşırdım. Bütün hikayeli oyunlarda illaki bir çatışma vs. var.
Mad games tycoon 2 var mesela tycoon oyunu bakabilirsiniz onada

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom