_BeriC_
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 124
- İsim
- Bekir Coskun
Merhabalar bu bloğu paylaştığım tarih 1 Nisan 2021 bundan birgün önce yani 31 Mart günü Himym'in finalinin 15.yıldönümüydü ve o gün paylaşıcaktım fakat hiç vaktim olmadı çünkü final bölümünü daha izlemeden bir şey paylaşmak istememiştim...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bunu büyük bir Himym fanı olduğum için bu konuyu açıklamak istiyorum çünkü birçok Himym fanının son sezonu veya son bölümleri hiç beğenmediğinin farkındayım
ve bu konuyu hem spoilerlı hem spoilersız olmak üzere 2 şekilde açıklayacağım böylece bunu okumak isteyip çok geride olanlar spoilerlı olanları okumak zorunda kalmayacak
Düğün:
Mizah:
Ekibin eksik üyesi Marshall'dır yaşadığı bir sorun yüzünden Marshall bu düğüne biraz geç kalıyor ve ekibimiz 4 kişi kalıyor 4 kişi alışılmışın dışında olduğu için biraz tuhaf.
Marshall neden ilk bölümlerde yok?:
bu soruyu sorduğunuzu duyar gibiyim Marshall'ı oynayan ''Jason Segel'' o sıralarda başka projeler üzerinde çalışıyordu
Muppets filminin çekimlerinde olduğu için genelde Himym'e biraz daha az vakit ayırıyordu
Bu yüzden Marshall'ı tabletle suratını görüyorduk ilk bölümlerde
Anne karakterinin tam anlatılamayan hikayesi:
Bu son sezon herkes tahmin ediyordur az buz Anne karakterinin hikayesini ve ne olduğunu anlatmaya çalışıyorlar fakat üzgün anlatılamıyor
Sanırım bu kadar aklımda son bir madde daha var ama onun spoiler olabilir diye paylaşmak istemiyorum zaten istemesem de yeterince vermiş olabilirim ama spoilerlı olanı daha derin ve iyi inceleyeceğim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bunu büyük bir Himym fanı olduğum için bu konuyu açıklamak istiyorum çünkü birçok Himym fanının son sezonu veya son bölümleri hiç beğenmediğinin farkındayım
ve bu konuyu hem spoilerlı hem spoilersız olmak üzere 2 şekilde açıklayacağım böylece bunu okumak isteyip çok geride olanlar spoilerlı olanları okumak zorunda kalmayacak
Düğün:
- ekip son sezonda upuzun bir düğün macerasına çıkıyor ve orada belli başlı olaylar yaşanıyor,bazıları ise diziyi sadece ''Barney''için izliyordu zaten diziyi
- şöyle açıklayayım herkes normal de Barneyin gün içinde takıldığı kızlarla olan hikayeyi dinlemeyi seviyor fakat son sezonda Barney neredeyse hiçbir kızla yatmıyor desem yeridir.
Mizah:
- son sezon mizah ağırlıklı olarak değilde dram ağırlıklı olarak ilerliyor ve hakkını da veriyor bence fakat Himym sit-com yani genelde herkes bunu gülmek için izliyor 8 sezon herkes gülerek izlerken 9.sezonda eğlence ağırlıklı olduğu kadarda Drama ve Romantizm ağırlıklı olduğu için birçok kişi soğudu
Ekibin eksik üyesi Marshall'dır yaşadığı bir sorun yüzünden Marshall bu düğüne biraz geç kalıyor ve ekibimiz 4 kişi kalıyor 4 kişi alışılmışın dışında olduğu için biraz tuhaf.
Marshall neden ilk bölümlerde yok?:
bu soruyu sorduğunuzu duyar gibiyim Marshall'ı oynayan ''Jason Segel'' o sıralarda başka projeler üzerinde çalışıyordu
Muppets filminin çekimlerinde olduğu için genelde Himym'e biraz daha az vakit ayırıyordu
Bu yüzden Marshall'ı tabletle suratını görüyorduk ilk bölümlerde
Anne karakterinin tam anlatılamayan hikayesi:
Bu son sezon herkes tahmin ediyordur az buz Anne karakterinin hikayesini ve ne olduğunu anlatmaya çalışıyorlar fakat üzgün anlatılamıyor
Sanırım bu kadar aklımda son bir madde daha var ama onun spoiler olabilir diye paylaşmak istemiyorum zaten istemesem de yeterince vermiş olabilirim ama spoilerlı olanı daha derin ve iyi inceleyeceğim.
Son düzenleme: