Neler Yeni

HIQ Gh UP işe yarar mı?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Vücut geliştirmeciyim. Yarın yeni stok açılacak, herkes bu ürününün deli gibi stoka girmesini bekliyor. Doğal testesterone seviyesini arttırdığıjnı iddia ediyorlar. Ürünü aşağıya bıraktım, alınır mı? Alınmaz mı? Alınırsa neden alınır? Alınmazsa neden alınmaz? Açıklarsanız memnun olurum.

GTX 1050 Tİ

80+ Bronze
Doğal testesteron seviyesini tribulus terrestris (demir dikeni) arttır(bazı kişilerde yan etki yapabilir). O da yaşın genç ise pek bi etki etmez zaten normal olarak testestoron seviyen yüksek olduğundan. L arjininin testesteron srttırmak için kullanıldığını duymadım.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
asemo boa
boş buna verecegın paraya git çakşır otu kökü ve çoban çökerten al her sabah bır bardak demle ic etkiyi gör bide yanında keciboynuzu özü yada direk 2 adet keçiboynuzu yerse aman aman diyorum

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Vücut geliştirmeciyim. Yarın yeni stok açılacak, herkes bu ürününün deli gibi stoka girmesini bekliyor. Doğal testesterone seviyesini arttırdığıjnı iddia ediyorlar. Ürünü aşağıya bıraktım, alınır mı? Alınmaz mı? Alınırsa neden alınır? Alınmazsa neden alınmaz? Açıklarsanız memnun olurum.
Zorba onur ve Ozan Workout un dediğini söyliycem dost ise yaramaz

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tür ürünlerle insanların, gençlerin paralarını boşa harcatıyorlar ben ona üzülüyorum. Eğer bilinçlenmesem gainer ve bcaa stoğu yapacaktım. İyiki de bilinçlenmişim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,970
Üyeler
168,224
Son üye
Umurta
Top Bottom