Neler Yeni

Hırsızlar İktidarını 28 Mayıs'ta Gönderiyoruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
hocam tavsiye değildir bunu belirtmek için tavsiyem ailenizi koruyacak kadar ruhsatlı tabanca bulundurmanız ve bn ülkücüyüm teroristler suriyeliler gibi ülkeyi basınca görürüz
AKP kazanınca teröristler değil de arkanı kollaman gerekecek tenha bir sokak ta Afganlı biri ile karşılaşırsan sana ne olacağının devamını internetten öğrenebilirsin.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
AKP kazanınca teröristler değil de arkanı kollaman gerekecek tenha bir sokak ta Afganlı biri ile karşılaşırsan sana ne olacağının devamını internetten öğrenebilirsin.
o haklı demiyorum ama en azından neyse öyle bir şey başıma gelirse hiç umursamadan öldürürüm

99723

80+ Silver
yaşıt değilim ama verecek olsam ya Sinan Oğan yada rte
İyi ki vermiyormuşsun sen harbi ciddisin yaşın kaç bilmiyorum ama çevrende beyinleri yalanalar ve iftiralar ile yıkanmış çok insan var senin de beynini yıkamalarına izin verme benden sana bir tavsiye git araştır neyin ne olduğunu sen kendin öğren hatta bu konuyu baştan sona okursan bile bazı şeylerin farkına varırsın.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İyi ki vermiyormuşsun sen harbi ciddisin yaşın kaç bilmiyorum ama çevrende beyinleri yalanalar ve iftiralar ile yıkanmış çok insan var senin de beynini yıkamalarına izin verme benden sana bir tavsiye git araştır neyin ne olduğunu sen kendin öğren hatta bu konuyu baştan sona okursan bile bazı şeylerin farkına varırsın.
Bu insanların düşünme sebebi kk'ın eski videoları

Kılıçdar yıllardır durup dururken selo ve kavala demeseydi şuan 1 seçim almış olurdu emin ol

Ak partiye koz verende kendisi oldu gene
"selahattin demirtaşın ve kavalanın Serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız" dediği video kullanılıyor
Videoya baktığımızda sanki kendisi kendi eliye salıcak gibi olgu oluşuyor buda çok doğal bence

Video da yargıdan bahsedilmediği böyle bir algı oluştu.yanlış anlama ak partili değilim

99723

80+ Silver
Bu insanların düşünme sebebi kk'ın eski videoları

Kılıçdar yıllardır durup dururken selo ve kavala demeseydi şuan 1 seçim almış olurdu emin ol

Ak partiye koz verende kendisi oldu gene
"selahattin demirtaşın ve kavalanın Serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız" dediği video kullanılıyor
Videoya baktığımızda sanki kendisi kendi eliye salıcak gibi olgu oluşuyor buda çok doğal bence

Video da yargıdan bahsedilmediği böyle bir algı oluştu.yanlış anlama ak partili değilim
Orada bunu demek istemiyor ki keşke tam izleseler de asında Kemal Klıçdaroğlu'nun yargının bağımsız hukukun bağımsız işlemesini istediğini anlasalar yani kısaca hukuk ne diyorsa ben onu uygularım diyor adam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babala Kemal Kılıçdaroğlu programı baya iyiydi 74 yaşındaki bir adam göre performansı da çok iyiydi 7 saat salonda kalmış o programı izleyen AKP'lilerin bile çoğu uyanmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bundan sonra seçimin sonucu ne olursa olsun benim içim rahat sandığa gideceğim en mantıklı aday KK'ya oyumu kullanacağım ama eğer kayıp ederse cidden acıyorum bu millete sonuçta ne demişler her millet layık olduğu şekilde yönetilir diye boşa dememişler.

Not: Biliyorum zaten AKP'li olmadığınızı.

Son düzenleme:

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Orada bunu demek istemiyor ki keşke tam izleseler de asında Kemal Klıçdaroğlu'nun yargının bağımsız hukukun bağımsız işlemesini istediğini anlasalar yani kısaca hukuk ne diyorsa ben onu uygularım diyor adam.

Babala Kemal Kılıçdaroğlu programı baya iyiydi 74 yaşındaki bir adam göre performansı da çok iyiydi 7 saat salonda kalmış o programı izleyen AKP'lilerin bile çoğu uyanmış.

Bundan sonra seçimin sonucu ne olursa olsun benim içim rahat sandığa gideceğim en mantıklı aday KK'ya oyumu kullanacağım ama eğer kayıp ederse cidden acıyorum bu millete sonuçta ne demişler her millet layık olduğu şekilde yönetilir diye boşa dememişler.

Not: Biliyorum zaten AKP'li olmadığınızı.
74 yaşındaki adama göre perfomansı baya iyidi 7-8 saat mi ne salonda kalmış onda bişi diyemem bana tebrik etmek düşer

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

ümit özdağ kk içerinde bulunuğu bir video yayınladı

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
Acil girip kullandığınız oyları kontrol ediniz eğer uyumsuzluk görürseniz imzalı tutanaklardan acil bildirin.

Alıntıyı görüntüle
Artık bundan sonra CHP PKK yan yana diyene bunu atın arkadaşlar rezil rüsva olsun.

Mevzular Açık Mikrofon Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu​

tabii sizler her şeyi söyleme hakkını kendinizde buluyorsunuz da sizlerle ilgili bir şeyler söylendiği zaman taa aileme varıncaya kadar her şeyi kurcalayan karıştıran siz olacaksınız orada her şey meşru. ama sizin şöyle karanlık defterleriniz açıldığı zaman hoplayacaksınız hoplama rahat ol yerinde otur KEMALE OY YOOOOOKKKKK

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom