Hızlı kilo vermek istiyorum nasıl yaparım?

Lalnasaur

80+
Reaksiyon skoru
69
Yaş 18
Boy 180
Kilo 100
Hızlı kilo vermek istiyorum, kas kaybı falan pek umrumda değil sadece zayıf ve yağsız olmak istiyorum, dirty cut deniyor galiba. 100 kilodan ortalama 85 kiloya düşmek istiyorum. günlük kalori alımım ne olmalı nelerden uzak durmalıyım? evden okula giden bir yks öğrencisiyim ayrıca, o yüzden gym e gidemem, yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sadece kas kaybetmekle kalmazsınız aynı zamanda bağışıklığınız da zayıf düşebilir. Ani kilo kayıplarında verdiğinizi hızlı bir şekilde geri alırsınız zaten. İnternetten kalori hesaplama diye aratarak ortalama bir kalori ihtiyacı belirleyebilirsiniz ama kesin sonuç vermez tabii, herkesin bazal metabolizma hızı aynı değil. Günlük ihtiyacınızın 400-500 kalori altında alsanız yeterlidir.

Sadece kas kaybetmekle kalmazsınız aynı zamanda bağışıklığınız da zayıf düşebilir. Ani kilo kayıplarında verdiğinizi hızlı bir şekilde geri alırsınız zaten. İnternetten kalori hesaplama diye aratarak ortalama bir kalori ihtiyacı belirleyebilirsiniz ama kesin sonuç vermez tabii, herkesin bazal metabolizma hızı aynı değil. Günlük ihtiyacınızın 400-500 kalori altında alsanız yeterlidir.
günlük 2473 kalori almam gerekiyormuş, öğle araları çorba içsem 1 kase sabahları yumurta yesem 5 tane (haşlanmış) akşamda sadece salata ve tavuk yesem paketli gıdaları şekeri gazlı içeçekleri fln. hayatımdan çıkarsam bu iş olur gibi ne diyorsunuz

günlük 2473 kalori almam gerekiyormuş, öğle araları çorba içsem 1 kase sabahları yumurta yesem 5 tane (haşlanmış) akşamda sadece salata ve tavuk yesem paketli gıdaları şekeri gazlı içeçekleri fln. hayatımdan çıkarsam bu iş olur gibi ne diyorsunuz
Gazlı içecekleri kesip beyaz ekmek yiyorsanız azaltın. Yemeğe genelde ne kadar yağ koyduğumuzu önemsemeyiz ama etkisi büyük. Benim gibi kola bağımlılığınız falan varsa kendinize eziyet etmemek adına kalorisiz olanlarından alıp az az tüketebilirsiniz. :D
Ayrıca mümkün mertebe hareket edin. Yürüyebileceğiniz mesafeleri yürürseniz ya da evde vücüt ağırlığıyla günde 20-30 dakika egzersiz yaparsanız da faydasını görürsünüz.
Ben de yemek yapmayı ve yemeyi seven birisiyim ama önüme koyduğum tabağın yarısını yediğimde "aslında yarısıyla da doyarmışım" diyorum. Porsiyonları kısmak lazım, mümkünse karbonhidrattan ve yağlardan.

Yememek üzerine sağlıksız diyet yapacaksın.

Yaş 18
Boy 180
Kilo 100
Hızlı kilo vermek istiyorum, kas kaybı falan pek umrumda değil sadece zayıf ve yağsız olmak istiyorum, dirty cut deniyor galiba. 100 kilodan ortalama 85 kiloya düşmek istiyorum. günlük kalori alımım ne olmalı nelerden uzak durmalıyım? evden okula giden bir yks öğrencisiyim ayrıca, o yüzden gym e gidemem, yardımcı olursanız sevinirim
Bende kilo almak istiyorum nasıl almıştınız siz

Bende kilo almak istiyorum nasıl almıştınız siz
Kanka ben kirli kilo aldım, sağlıklı almak önemli değilse senin için paso paketli gıda ve yağlı şeyler ye o zaman rahat alırsın,

Yaş 18
Boy 180
Kilo 100
valla ben ekmeği komple kestim içeçek de içmiyorum yemeklerde falan su içiyorum sadece abur cubur falanda yemiyorum 2 haftadan biraz fazla sürede 5kg verdim hala da devam ediyorum

2.5 ay gibi bir sürede 15 kilo verdim. kilo verirken almam gereken kalorinin de 1000 kalori altını alarak verdim. günde 1500'ü geçmiyordum.

Geri