@TheDark
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,432
- İsim
- Mehmet XXX
Filmi izledim.Benim puanım 6/10.Bazı abartı sahneler vardı.Ama filmi izlerken saate bile bakmadım.Güzel bir aksiyon vardı.Filmin başında Dom'un babasını görüyoruz.Hakkaten Dom ve Jacob'un başından geçenler güzel anlatılmış.Fragmanda Sean'ı gördüğümde heyecanlamıştım.Ama filmde çok az görüküyor.Han nasıl kurtulduğunu anlatmasına sevindim anlatmasa hikayede bir eksiklik olurdu.Boş zamanda izlenebilcek bir film.Film hakkında spoiler vermeden bunları açıklayabilirim.Şimdi spoiler vererek düşüncelerimi belirtcem.
Filmin bitiş jeneriğinden sonra sürpriz sahne var.10.filme daha da umutlandırıyor.10.filmde daha çok aksiyon olacağından ümitliyim.10.filmde umarım biter.Güzel bir son yaparlar umarım.Çünkü kabak tadı vermeye başladı.Fakat çok yarış sahnesi vb. beklemeyin.Bu bir aksiyon macera filmi zaten bir mantık çerçevesinde gitmesi imkansız.Bana göre en zirve serileri 1,2,3 oldu.
5,7 ise çok iyi aksiyon vardı.
İyi günler.
Han'ın nasıl ölmediğini anlayamadım.Kamuflaj filan diyordu.Nasıl kurtuldu yorumlarda spoiler kutusu içerisinde anlatırsanız sevinirim.
Dom filmin sonunda boş bir sandalye olduğunu belirtiyor.Ardından mavi bir araba geliyor.Ama arabada kim var gösterilmiyor.Seyirciler arabanın içerisinde Paul Walker olmasını bekliyor.Eğer olmazsa büyük hayal kırıklığı olur.Zaten olması lazım.Mia filmde rol alırken Paul'un ve çocuğunun rol almaması saçma geldi bana.Belki devamında Mia'yla gitmek için gelmiş olabilir.
Bitiş jeneriğinden sonra bir sahne daha var.Jason Statham'ın kapısını çalan kişi Han oluyor.Belli ki filmin devamında Jason Statham ile Han yer alacak.
Jacob nereye gitti hala aklım orda.Son sahnede göremedim.
Filmin bitiş jeneriğinden sonra sürpriz sahne var.10.filme daha da umutlandırıyor.10.filmde daha çok aksiyon olacağından ümitliyim.10.filmde umarım biter.Güzel bir son yaparlar umarım.Çünkü kabak tadı vermeye başladı.Fakat çok yarış sahnesi vb. beklemeyin.Bu bir aksiyon macera filmi zaten bir mantık çerçevesinde gitmesi imkansız.Bana göre en zirve serileri 1,2,3 oldu.
5,7 ise çok iyi aksiyon vardı.
İyi günler.