Neler Yeni

Hızlı ve Öfkeli 9 Hakkında Düşüncelerim

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Filmi izledim.Benim puanım 6/10.Bazı abartı sahneler vardı.Ama filmi izlerken saate bile bakmadım.Güzel bir aksiyon vardı.Filmin başında Dom'un babasını görüyoruz.Hakkaten Dom ve Jacob'un başından geçenler güzel anlatılmış.Fragmanda Sean'ı gördüğümde heyecanlamıştım.Ama filmde çok az görüküyor.Han nasıl kurtulduğunu anlatmasına sevindim anlatmasa hikayede bir eksiklik olurdu.Boş zamanda izlenebilcek bir film.Film hakkında spoiler vermeden bunları açıklayabilirim.Şimdi spoiler vererek düşüncelerimi belirtcem.

Han'ın nasıl ölmediğini anlayamadım.Kamuflaj filan diyordu.Nasıl kurtuldu yorumlarda spoiler kutusu içerisinde anlatırsanız sevinirim.

Dom filmin sonunda boş bir sandalye olduğunu belirtiyor.Ardından mavi bir araba geliyor.Ama arabada kim var gösterilmiyor.Seyirciler arabanın içerisinde Paul Walker olmasını bekliyor.Eğer olmazsa büyük hayal kırıklığı olur.Zaten olması lazım.Mia filmde rol alırken Paul'un ve çocuğunun rol almaması saçma geldi bana.Belki devamında Mia'yla gitmek için gelmiş olabilir.

Bitiş jeneriğinden sonra bir sahne daha var.Jason Statham'ın kapısını çalan kişi Han oluyor.Belli ki filmin devamında Jason Statham ile Han yer alacak.

Jacob nereye gitti hala aklım orda.Son sahnede göremedim.

Filmin bitiş jeneriğinden sonra sürpriz sahne var.10.filme daha da umutlandırıyor.10.filmde daha çok aksiyon olacağından ümitliyim.10.filmde umarım biter.Güzel bir son yaparlar umarım.Çünkü kabak tadı vermeye başladı.Fakat çok yarış sahnesi vb. beklemeyin.Bu bir aksiyon macera filmi zaten bir mantık çerçevesinde gitmesi imkansız.Bana göre en zirve serileri 1,2,3 oldu.
5,7 ise çok iyi aksiyon vardı.

İyi günler.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Filmi izledim.Benim puanım 6/10.Bazı abartı sahneler vardı.Ama filmi izlerken saate bile bakmadım.Güzel bir aksiyon vardı.Filmin başında Dom'un babasını görüyoruz.Hakkaten Dom ve Jacob'un başından geçenler güzel anlatılmış.Fragmanda Sean'ı gördüğümde heyecanlamıştım.Ama filmde çok az görüküyor.Han nasıl kurtulduğunu anlatmasına sevindim anlatmasa hikayede bir eksiklik olurdu.Boş zamanda izlenebilcek bir film.Film hakkında spoiler vermeden bunları açıklayabilirim.Şimdi spoiler vererek düşüncelerimi belirtcem.

Han'ın nasıl ölmediğini anlayamadım.Kamuflaj filan diyordu.Nasıl kurtuldu yorumlarda spoiler kutusu içerisinde anlatırsanız sevinirim.

Dom filmin sonunda boş bir sandalye olduğunu belirtiyor.Ardından mavi bir araba geliyor.Ama arabada kim var gösterilmiyor.Seyirciler arabanın içerisinde Paul Walker olmasını bekliyor.Eğer olmazsa büyük hayal kırıklığı olur.Zaten olması lazım.Mia filmde rol alırken Paul'un ve çocuğunun rol almaması saçma geldi bana.Belki devamında Mia'yla gitmek için gelmiş olabilir.

Bitiş jeneriğinden sonra bir sahne daha var.Jason Statham'ın kapısını çalan kişi Han oluyor.Belli ki filmin devamında Jason Statham ile Han yer alacak.

Filmin bitiş jeneriğinden sonra sürpriz sahne var.10.filme daha da umutlandırıyor.10.filmde daha çok aksiyon olacağından ümitliyim.10.filmde umarım biter.Güzel bir son yaparlar umarım.Çünkü kabak tadı vermeye başladı.Fakat çok yarış sahnesi vb. beklemeyin.Bu bir aksiyon macera filmi zaten bir mantık çerçevesinde gitmesi imkansız.Bana göre en zirve serileri 1,2,3 oldu.

İyi günler.
Hah unutmuşum o filmi ciddi ciddi.
Bence seri artık berbatlaştı.
Aksiyonu iyidi diyorsun.
FAST&FURİOUS BİR YARIŞ SERİSİ AKSİYON SERİSİ DEĞİL
içimi döktüm ne kadar iyi aksiyonu olursa olsun biz onu aksiyon olmadan bildik yarışları ile kazındı şimdi ise suyu çıktı.
bitti artık.
5.Film ile bende bitti.

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hah unutmuşum o filmi ciddi ciddi.
Bence seri artık berbatlaştı.
Aksiyonu iyidi diyorsun.
FAST&FURİOUS BİR YARIŞ SERİSİ AKSİYON SERİSİ DEĞİL
içimi döktüm ne kadar iyi aksiyonu olursa olsun biz onu aksiyon olmadan bildik yarışları ile kazındı şimdi ise suyu çıktı.
bitti artık.
5.Film ile bende bitti.
Dediğin doğru ama 5.filmden sonra yarış serisi beklemen yanlış.Yani sürekli yarış bekleyemezsin.Yani 10 filmde de yarışlar olsaydı sıkardı.3.filmden sonra yarış olayı tadında bırakıldı.Daha fazla suyu çıkmadı.Hızlı ve Öfkeli'yi Hızlı ve Öfkeli yapan bu aslında.10 film yarış üzerine konu işlenseydi film kötü olarak anılırdı.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dediğin doğru ama 5.filmden sonra yarış serisi beklemen yanlış.Yani sürekli yarış bekleyemezsin.Yani 10 filmde de yarışlar olsaydı sıkardı.3.filmden sonra yarış olayı tadında bırakıldı.Daha fazla suyu çıkmadı.Hızlı ve Öfkeli'yi Hızlı ve Öfkeli yapan bu aslında.
O yüzden yeni ad yapıcaklardı bence.
He haklılık payları da var tabi ama artık suyu çıktı eski tadı kalmadı o yüzden yenisini başlatmalılar.

Kadir_1987

80+ Silver

İyi günler.
4k olarak indirdim fakat bendeki eski heyecanını yitirdiği için hala izlemedim bile.
Arşivim de film kalmazsa belki izlerim.
O derece de soğudum çünkü bana göre artık b..nu çıkarttılar.

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
O yüzden yeni ad yapıcaklardı bence.
He haklılık payları da var tabi ama artık suyu çıktı eski tadı kalmadı o yüzden yenisini başlatmalılar.
Belki seyirciye Tokyo Drift 2 sunup Sean'ın Tokyo'da Han öldükten sonra neler yaptığını Dk'nın yarıştan sonra durumu nasıl olduğunu gösterebilirler.Hype yarattıktan sonra Hızlı ve Öfkeli 10'da maziye gidilirse çok iyi olur.Yani konu 2 zaman diliminde gerçekleşse.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Belki seyirciye Tokyo Drift 2 sunup Sean'ın Tokyo'da Han öldükten sonra neler yaptığını Dk'nın yarıştan sonra durumu nasıl olduğunu gösterebilirler.Hype yarattıktan sonra Hızlı ve Öfkeli 10'da maziye gidilirse çok iyi olur.
Dediğim gibi bende hatta 3 + tokyo driftten sonrası yok pek he sevdim ama yarış teması yoktu.

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Dediğim gibi bende hatta 3 + tokyo driftten sonrası yok pek he sevdim ama yarış teması yoktu.
Bu arada 10.filmde maziye gidilmez çünkü filmin sonu bunu engelledi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gidilseydi güzel olurdu.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu arada 10.filmde maziye gidilmez çünkü filmin sonu bunu engelledi

Gidilseydi güzel olurdu.
Onu bunu bilmem tek bildiğim arabalar 4 gelmesin yeter.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Filmin başında Dom'un babasını görüyoruz.Hakkaten Dom ve Jacob'un başından geçenler güzel anlatılmış.Fragmanda Sean'ı gördüğümde heyecanlamıştım.Ama filmde çok az görüküyor.Han nasıl kurtulduğunu anlatmasına sevindim anlatmasa hikayede bir eksiklik olurdu
Bu kısımlar da başlı başına spoiler. İzlemeyen biri olarak açıkça söyleyebilirim.

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Onu bunu bilmem tek bildiğim arabalar 4 gelmesin yeter.
Bu arada bari 9'un başını izle.Dom'un babası yer alıyor.

Bu kısımlar da başlı başına spoiler. İzlemeyen biri olarak açıkça söyleyebilirim.
Yani bunlara spoilersız dedim.Dediklerimin üstü kapalı.Filmi izlersen anlarsın.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,966
İsim
göksel yurtcan
bence kötüydü hızlı ve öfkelinin yarış serisi oomasını beklerdim ama bu film tamen aksiyon filmi

Top Bottom