Neler Yeni

Hmb'li ssdler ne kadar iyidir?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Evet dramsiz ssdlere bakarken hmb teknolojisi diye bir şey gördüm. Ne kadar iyi bir teknoloji? Dramli ramler ile ne kadar farkı olur? Fiyat farkı gerçekten yüksek aralarında 200-300 tl gibi bir fark var ona göre cevap verirseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet arkadaşlar ***** gibi hmd li ramler yazmışım kusuruma bakmayın ssd olmalı o :c

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
HMB, DRAM'in yerini tutamaz.
Depolama amaçlı kullanımda pek fark olmaz ama işletim sistemi kurulan diskte fark olur.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HMB, DRAM'in yerini tutamaz.
Depolama amaçlı kullanımda pek fark olmaz ama işletim sistemi kurulan diskte fark olur.
Hocam her şey için kullanacağım büyük ihtimalle. Çok bir sıkıntı yaratır mı ömür olarak felan? Hızları o kadar da sorun değil benim için. Sağlıklı çalışsa yeter.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hocam her şey için kullanacağım büyük ihtimalle. Çok bir sıkıntı yaratır mı ömür olarak felan? Hızları o kadar da sorun değil benim için. Sağlıklı çalışsa yeter.
Hocam ben birçoğunuza göre yaşlı ve katı kuralları olan bir adamım, işletim sistemi kuracağım SSD'de DRAM olmazsa olmazımdır. Bütçem yetmiyor mu? Nakit avans çekerim, borç alırım yine gider DRAM'li alırım. O yüzden daha objektif bakan arkadaşlar karşılaştırma yapsa daha sağlıklı olur.
Ha sadece depolama mı? Koy gitsin Patriot Burst, AS340 falan filan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,050
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom