Hocadan Not İstedim Tersledi

Hoca bir noktada haklı sen ona benim için not iste diyemezsin kanka yani çok normal terslemesi, sana puan vermek zorunda değil ama çoğu hoca aslında puan verir ama hoca senin üslubuna tilt olmuş ondan yardım etmek istememiş

Hoca bir noktada haklı sen ona benim için not iste diyemezsin kanka yani çok normal terslemesi, sana puan vermek zorunda değil ama çoğu hoca aslında puan verir ama hoca senin üslubuna tilt olmuş ondan yardım etmek istememiş
Hayır ben o niyetle yazmadım derslerde bize gelip sizin için hocalardan not isterim benden not istiyecek yüz bırakın yeter diyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam mis gibi cevap vermiş. Onun sorunu değil. He verebilir miydi? Verirdi. Ben üniversitede 2 hafta hocanın yanında yardımcı olarak çalıştım D alabilmek için. Bazıları böyle maalesef.
Yasal olarak haklı sadece ve bu ona yetiyor

GÜNCELLEME : Hoca geçirmiş dersinden ingilizceci biyoloji hocasıda geçirmiş hoca nin ters bi ananina geldim herhalde ondan Tersledi. Şimdi sadece resimden kalıyorum oda sıkıntı değil

Beyler çok samimi ve resmi konuşma yaptım hocam dersinizden 3 puan ile kalıyorum rica etsem bı bakabilirsiniz dedim kontrol etmem lazım dedi bende tamam dedim ondan sonrada sınıf hocamız olduğu için biyolojidende de 2 puanla kaldığımı 2 puan verirse gecebilecegimi. Hocanın adı ile gorusbilirminiz yazdım kişiler asistanım degilim dedi bende ceval olarak hocam ben yazdım ama bakmadı dedim sonra oğlum sen zaten sınıfı gecmiyormusun dedi geçiyorum da dersten kaliyorum telafisi var hocam tüm konulardan sorumlu oluyoruz dedim benim sorunum değil bunu kendim düşünmen lazımdı dedi sınıf başkanı ve yalakalra Vildan boldna puan vermiş hatta bı tane çouga matematik fen 100 verdirdi sozlusunu bunu bı bana yaptı sizce kontrol eder mi? gecirirmi İnşallah gecirir ya
Lise mi uni mi bu ?

Hayır ben o niyetle yazmadım derslerde bize gelip sizin için hocalardan not isterim benden not istiyecek yüz bırakın yeter diyordu

Yasal olarak haklı sadece ve bu ona yetiyor

GÜNCELLEME : Hoca geçirmiş dersinden ingilizceci biyoloji hocasıda geçirmiş hoca nin ters bi ananina geldim herhalde ondan Tersledi. Şimdi sadece resimden kalıyorum oda sıkıntı değil
Hocam öyle biyo ing filan geçip resimden kalmak baya garip iş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,637
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri