Neler Yeni

Hocaya şaka yapmışlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Harran aiden
Cocuğun biri hocanın resimlerini instagramdan alıp editleyip arabasına koymuş ve kaçmış beden dersinde aynı cocukla dışarı gezmeye gitmiştik ertesi gün hoca şikayet edip kemara kayıtlarına bakmışlar bizde o çocuğun yanında olduğumuz için suçlu sayıldık kvkk ihlali diyorlar bunun sonucu ne olabilir ne tür bir ceza verirler

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
okul falan dediğine göre yaşınız küçük bir şey olmaz. haberim yoktu arkadaşımda resim olduğundan de kimse üstelemez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Harran aiden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki bunu bilerek ve düşünerek yapmış olursak gülüp dalga geçersek ne olabilir en fazla

Critaes

80+ Bronze
Yaşınızdan ötürü olabilecek en fazla şey disipline gidip yaptığınız suçun sicilinize işlemesi olur. Onun da ileride pişmanlığını çok çekersiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
...
Cocuğun biri hocanın resimlerini instagramdan alıp editleyip arabasına koymuş ve kaçmış beden dersinde aynı cocukla dışarı gezmeye gitmiştik ertesi gün hoca şikayet edip kemara kayıtlarına bakmışlar bizde o çocuğun yanında olduğumuz için suçlu sayıldık kvkk ihlali diyorlar bunun sonucu ne olabilir ne tür bir ceza verirler
Eğer hocanın İnstagram hesabı gizli ise sorun olabilir. Herkese açıksa çok sorun olacağını sanmıyorum. Diyelim oldu. Sizde öyle durup beklemezsiniz her halde. Ben yapmadım, deyin inandırana kadar konuşun. O kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Harran aiden
Eğer hocanın İnstagram hesabı gizli ise sorun olabilir. Herkese açıksa çok sorun olacağını sanmıyorum. Diyelim oldu. Sizde öyle durup beklemezsiniz her halde. Ben yapmadım deyin inandırana kadar konuşun. O kadar.
Açık ve öne çıkanlarında duruyo resimler ilk çağırdıklarında her şeyi sordular yapma amacınız falan ne diye cocuk dalga geçmek gülmemiz dedi ne dersek inanmadılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşınızdan ötürü olabilecek en fazla şey disipline gidip yaptığınız suçun sicilinize işlemesi olur. Onun da ileride pişmanlığını çok çekersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşınızdan ötürü olabilecek en fazla şey disipline gidip yaptığınız suçun sicilinize işlemesi olur. Onun da ileride pişmanlığını çok çekersiniz.
Dönem sonuna kadar akıllı kedi gibi durursalar silemezler mi sonuna kadar sicile işler

Mert

80+ Silver
Hiçbir şey çıkmaz. Emniyet izni olmadan onların da kamera kaydınız izlemiş olması KVKK’ya aykırı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
...
Açık ve öne çıkanlarında duruyo resimler ilk çağırdıklarında her şeyi sordular yapma amacınız falan ne diye cocuk dalga geçmek gülmemiz dedi ne dersek inanmadılar
O zaman kvkk gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Herkese açık paylaşmış ne de olsa. Yaşınız da 18 in altındaysa bir şey olacağını sanmıyorum. Öylesine kızarlar geçerler. Hoca sinirlenmekte haklı tabii ama yeniden söyleyeyim kvkk gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Hem, o çocuğu değil kendinizi savunun eğer bir şey olacaksa suçsuz olana olmasın, suçlu olana olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Harran aiden
O zaman kvkk gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Herkese açık paylaşmış ne de olsa. Yaşınız da 18 in altındaysa bir şey olacağını sanmıyorum. Öylesine kızarlar geçerler. Hoca sinirlenmekte haklı tabii ama yeniden söyleyeyim kvkk gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Hem, o çocuğu değil kendinizi savunun eğer bir şey olacaksa suçsuz olana olmasın, suçlu olana olsun.
Fotoğrafları alıp editlemiş disiplin kurulunda öğrenicez artık

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom