Hocaya şaka yapmışlar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
3
Cocuğun biri hocanın resimlerini instagramdan alıp editleyip arabasına koymuş ve kaçmış beden dersinde aynı cocukla dışarı gezmeye gitmiştik ertesi gün hoca şikayet edip kemara kayıtlarına bakmışlar bizde o çocuğun yanında olduğumuz için suçlu sayıldık kvkk ihlali diyorlar bunun sonucu ne olabilir ne tür bir ceza verirler

okul falan dediğine göre yaşınız küçük bir şey olmaz. haberim yoktu arkadaşımda resim olduğundan de kimse üstelemez.

Peki bunu bilerek ve düşünerek yapmış olursak gülüp dalga geçersek ne olabilir en fazla

Yaşınızdan ötürü olabilecek en fazla şey disipline gidip yaptığınız suçun sicilinize işlemesi olur. Onun da ileride pişmanlığını çok çekersiniz.

Cocuğun biri hocanın resimlerini instagramdan alıp editleyip arabasına koymuş ve kaçmış beden dersinde aynı cocukla dışarı gezmeye gitmiştik ertesi gün hoca şikayet edip kemara kayıtlarına bakmışlar bizde o çocuğun yanında olduğumuz için suçlu sayıldık kvkk ihlali diyorlar bunun sonucu ne olabilir ne tür bir ceza verirler
Eğer hocanın İnstagram hesabı gizli ise sorun olabilir. Herkese açıksa çok sorun olacağını sanmıyorum. Diyelim oldu. Sizde öyle durup beklemezsiniz her halde. Ben yapmadım, deyin inandırana kadar konuşun. O kadar.

Eğer hocanın İnstagram hesabı gizli ise sorun olabilir. Herkese açıksa çok sorun olacağını sanmıyorum. Diyelim oldu. Sizde öyle durup beklemezsiniz her halde. Ben yapmadım deyin inandırana kadar konuşun. O kadar.
Açık ve öne çıkanlarında duruyo resimler ilk çağırdıklarında her şeyi sordular yapma amacınız falan ne diye cocuk dalga geçmek gülmemiz dedi ne dersek inanmadılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaşınızdan ötürü olabilecek en fazla şey disipline gidip yaptığınız suçun sicilinize işlemesi olur. Onun da ileride pişmanlığını çok çekersiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaşınızdan ötürü olabilecek en fazla şey disipline gidip yaptığınız suçun sicilinize işlemesi olur. Onun da ileride pişmanlığını çok çekersiniz.
Dönem sonuna kadar akıllı kedi gibi durursalar silemezler mi sonuna kadar sicile işler

Hiçbir şey çıkmaz. Emniyet izni olmadan onların da kamera kaydınız izlemiş olması KVKK’ya aykırı.

Açık ve öne çıkanlarında duruyo resimler ilk çağırdıklarında her şeyi sordular yapma amacınız falan ne diye cocuk dalga geçmek gülmemiz dedi ne dersek inanmadılar
O zaman kvkk gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Herkese açık paylaşmış ne de olsa. Yaşınız da 18 in altındaysa bir şey olacağını sanmıyorum. Öylesine kızarlar geçerler. Hoca sinirlenmekte haklı tabii ama yeniden söyleyeyim kvkk gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Hem, o çocuğu değil kendinizi savunun eğer bir şey olacaksa suçsuz olana olmasın, suçlu olana olsun.

O zaman kvkk gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Herkese açık paylaşmış ne de olsa. Yaşınız da 18 in altındaysa bir şey olacağını sanmıyorum. Öylesine kızarlar geçerler. Hoca sinirlenmekte haklı tabii ama yeniden söyleyeyim kvkk gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Hem, o çocuğu değil kendinizi savunun eğer bir şey olacaksa suçsuz olana olmasın, suçlu olana olsun.
Fotoğrafları alıp editlemiş disiplin kurulunda öğrenicez artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri