Neler Yeni

Hogwarts: Legacy hikayesi için oynanır mı?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,105
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hogwarts evrenini severim, filmlerini vs. beğenirim ama sırf atmosfer ve grafikler için oyunu oynamam açıkçası. Bazı incelemeleri izledim, hikayesinin biraz yavan olduğu ve okulun içinde milletin yanında lanetli ve yapılması yasak olan ''Avada Kedavra'' gibi büyüleri yapa yapa gezilse bile bir şey olmadığı söyleniyordu. Cidden böyle bir oyun mu?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,515
İsim
Mehmet Aslan
Hogwarts evrenini severim, filmlerini vs. beğenirim ama sırf atmosfer ve grafikler için oyunu oynamam açıkçası. Bazı incelemeleri izledim, hikayesinin biraz yavan olduğu ve okulun içinde milletin yanında lanetli ve yapılması yasak olan ''Avada Kedavra'' gibi büyüleri yapa yapa gezilse bile bir şey olmadığı söyleniyordu. Cidden böyle bir oyun mu?
Bir tık öyle , harry potter seviyorsan değer.

Lexyyy78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert
Hikayesinde abartılacak bi şey yok giriş kısmında bir tane sinematik koyulmuş oyunun geri kalanınında neredeyse yok denecek kadar az ve hikaye diyologlardan anlatılıyor.Ben harry poter çok sevmesemde oyuna bayıldım denemeye değer bi oyun

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,105
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hikayesinde abartılacak bi şey yok giriş kısmında bir tane sinematik koyulmuş oyunun geri kalanınında neredeyse yok denecek kadar az ve hikaye diyologlardan anlatılıyor.Ben harry poter çok sevmesemde oyuna bayıldım denemeye değer bi oyun
Hikayesi cidden güzel mi? Yoksa bayat mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,099
Üyeler
160,947
Son üye
Reddy
Top Bottom