Denemeden bilinmez. Diğerlerinin daha beter olma sebebi ne?Siyasete girmeden kısaca söyleyeyim;
İktidarı zerre sevmem, asla da oy vermem ama diğerleri onlardan da beter. Üzücü olan ne biliyor musunuz? Hiçbir zaman bu refah seviyesine ulaşamayacak olmamız. He geçen gün bir yıl öncesini arıyoruz.
Siyasete girmeden kısaca söyleyeyim;
İktidarı zerre sevmem, asla da oy vermem ama diğerleri onlardan da beter. Üzücü olan ne biliyor musunuz? Hiçbir zaman bu refah seviyesine ulaşamayacak olmamız. He geçen gün bir yıl öncesini arıyoruz.
Daha iyisi olabilmek için hiçbir şey yapmıyor olmaları. Yıllardır Türk siyasetini takip ederim, muhalefetin ülke menfaati için yaptığı en büyük icraatler meclise önerge vermeleri. Durmadan 17/25, Habur vesaire hatırlarmayla seçim kazanamazsın.Denemeden bilinmez. Diğerlerinin daha beter olma sebebi ne?
Coğrafi konumdan bahsetmedim bile.
Yani? Bu ülkenin umudunu 0'a indiren sadece bumu?Daha iyisi olabilmek için hiçbir şey yapmıyor olmaları. Yıllardır Türk siyasetini takip ederim, muhalefetin ülke menfaati için yaptığı en büyük icraatler meclise önerge vermeleri. Durmadan 17/25, Habur vesaire hatırlarmayla seçim kazanamazsın.
Normal bir ülkede bir siyasi parti, halkın oylarıyla seçilen bir adayı görevden alıp açıklama bile yapamıyorsa iktidarı çoktan kaybetmiştir. "Benim oyumun ne manası var öyleyse?" demesi gereken insanlar "yetmez ama evet!" diyorsa ve muhalefet bu tarz insanların bile oyunu alamıyorsa seçimler baştan gg'dir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
g*t kadar ada ülkesinin ekonomisi bile bizden iyi yaAlıntıyı görüntüle
Hollanda'da sadece 50 euro tutan market alışverişi...
O 2 pizza sadece 50TL bizde
Muhalefetin yapacağı başka ne var? Görevleri önerge sunmak zaten.Daha iyisi olabilmek için hiçbir şey yapmıyor olmaları. Yıllardır Türk siyasetini takip ederim, muhalefetin ülke menfaati için yaptığı en büyük icraatler meclise önerge vermeleri. Durmadan 17/25, Habur vesaire hatırlarmayla seçim kazanamazsın.
Normal bir ülkede bir siyasi parti, halkın oylarıyla seçilen bir adayı görevden alıp açıklama bile yapamıyorsa iktidarı çoktan kaybetmiştir. "Benim oyumun ne manası var öyleyse?" demesi gereken insanlar "yetmez ama evet!" diyorsa ve muhalefet bu tarz insanların bile oyunu alamıyorsa seçimler baştan gg'dir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İktidarın yaptığı yanlışları sadece sözlü olarak dile getirmek değil, bu yanlışlara alternatif çözüm önerileri ve çözümler getirmesi gerekir muhalefetin. Hiç göremedik.Muhalefetin yapacağı başka ne var? Görevleri önerge sunmak zaten.
evet ama bizim ekonomiyi etikileyen tek şey değersiz paramızın olmasıdır g*t kadar ülke euro kullanıyor biz neden kullanmıyoruz ?Türkiye 18.8614688395 kat daha fazla bir yüzölçüme sahip.