Neler Yeni

Hollanda Market Alışverişi

robin

80+ Silver
EX4cejAWoAIP7pJ-min.jpg

Hollanda'da sadece 50 euro tutan market alışverişi...
O 2 pizza sadece 50TL bizde :(

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Siyasete girmeden kısaca söyleyeyim;

İktidarı zerre sevmem, asla da oy vermem ama diğerleri onlardan da beter. Üzücü olan ne biliyor musunuz? Hiçbir zaman bu refah seviyesine ulaşamayacak olmamız. Her geçen gün bir yıl öncesini arıyoruz.

Son düzenleme:

robin

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İktidarı zerre sevmem, asla da oy vermem ama diğerleri onlardan da beter. Üzücü olan ne biliyor musunuz? Hiçbir zaman bu refah seviyesine ulaşamayacak olmamız. He geçen gün bir yıl öncesini arıyoruz.
Denemeden bilinmez. Diğerlerinin daha beter olma sebebi ne?

Beren

80+ Gold

İktidarı zerre sevmem, asla da oy vermem ama diğerleri onlardan da beter. Üzücü olan ne biliyor musunuz? Hiçbir zaman bu refah seviyesine ulaşamayacak olmamız. He geçen gün bir yıl öncesini arıyoruz.
:(

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Denemeden bilinmez. Diğerlerinin daha beter olma sebebi ne?
Daha iyisi olabilmek için hiçbir şey yapmıyor olmaları. Yıllardır Türk siyasetini takip ederim, muhalefetin ülke menfaati için yaptığı en büyük icraatler meclise önerge vermeleri. Durmadan 17/25, Habur vesaire hatırlarmayla seçim kazanamazsın.

Normal bir ülkede bir siyasi parti, halkın oylarıyla seçilen bir adayı görevden alıp açıklama bile yapamıyorsa iktidarı çoktan kaybetmiştir. "Benim oyumun ne manası var öyleyse?" demesi gereken insanlar "yetmez ama evet!" diyorsa ve muhalefet bu tarz insanların bile oyunu alamıyorsa seçimler baştan gg'dir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Coğrafi konumdan bahsetmedim bile. :)

robin

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha iyisi olabilmek için hiçbir şey yapmıyor olmaları. Yıllardır Türk siyasetini takip ederim, muhalefetin ülke menfaati için yaptığı en büyük icraatler meclise önerge vermeleri. Durmadan 17/25, Habur vesaire hatırlarmayla seçim kazanamazsın.

Normal bir ülkede bir siyasi parti, halkın oylarıyla seçilen bir adayı görevden alıp açıklama bile yapamıyorsa iktidarı çoktan kaybetmiştir. "Benim oyumun ne manası var öyleyse?" demesi gereken insanlar "yetmez ama evet!" diyorsa ve muhalefet bu tarz insanların bile oyunu alamıyorsa seçimler baştan gg'dir.

Yani? Bu ülkenin umudunu 0'a indiren sadece bumu?

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal

Muhalefetin yapacağı başka ne var? Görevleri önerge sunmak zaten.

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Muhalefetin yapacağı başka ne var? Görevleri önerge sunmak zaten.
İktidarın yaptığı yanlışları sadece sözlü olarak dile getirmek değil, bu yanlışlara alternatif çözüm önerileri ve çözümler getirmesi gerekir muhalefetin. Hiç göremedik.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
malesef 2 tarafda biebirine cıkarcı düsürüst bi siyasetçiye ihtiyacımız var 83 milyon için

Top Bottom