Neler Yeni

Home tuşu çalışmayan iPhone nasıl açılır

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım assive touch bu sebebten ötürü devre dışı home tusuna basmadan nasıl ana ekrana erisebilirim?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
İlk kurulumu yaptıktan sonra direkt ana ekrana atmıyormu?

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şahin doğan

80+ Platinum
Telefonu kapatıp açmayı dene normalde home tuşunun çalışmadığını algılayınca otomatik olarak assive touch'ı açması lazım.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Açmak için ana ekran düğmesine basın diyor.
Şifre girmek içinse şunu deneyin, kameraya girip bir fotoğraf çekin sonra çektiğiniz fotoğrafa tıklayıp düzenle diyin. Düzenle dedikten sonra sizden touch ID ister altta da parola gir der. Parola gire tıklayıp cihazı açmanız mümkün.

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Telefonu kapatıp açmayı dene normalde home tuşunun çalışmadığını algılayınca otomatik olarak assive touch'ı açması lazım.
Yani basmama izin vermiyor tuşa, ne kadar sert bassam da olmuyor, deneyeceğim şimdi.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Şifre girmek içinse şunu deneyin, kameraya girip bir fotoğraf çekin sonra çektiğiniz fotoğrafa tıklayıp düzenle diyin. Düzenle dedikten sonra sizden touch ID ister altta da parola gir der. Parola gire tıklayıp cihazı açmanız mümkün.
Olmuyormuş. denedim de.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Anladığım kadarıyla telefonu sıfırladın şimdi kurulum yapman için "Hello" ekranı geldi ama tuşa basmanı istiyor? eğer böyle ise yanlış hatırlamıyorsam telefonu kapatıp açtığında direkt dil seçme kısmına geçmiş olması gerekir.

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Zaten öyle yapıyordum telefon sıfırlandığı icin izin vermiyor suan dil falan ayarlama yeri gelecekti sanırsam ana ekrana ulasınca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladığım kadarıyla telefonu sıfırladın şimdi kurulum yapman için "Hello" ekranı geldi ama tuşa basmanı istiyor? eğer böyle ise yanlış hatırlamıyorsam telefonu kapatıp açtığında direkt dil seçme kısmına geçmiş olması gerekir.
Kapatip acacagim simdi hocam

Kapattım tekrar açılmıyor, eskisi gibi logo gidip geliyor.
Duvara fırlatacağım birazdan

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Zaten öyle yapıyordum telefon sıfırlandığı icin izin vermiyor suan dil falan ayarlama yeri gelecekti sanırsam ana ekrana ulasınca

Kapatip acacagim simdi hocam

Kapattım tekrar açılmıyor, eskisi gibi logo gidip geliyor.
Duvara fırlatacağım birazdan

Bu linki incele hocam, itunes ile deneyebileceğiniz bir kaç yöntem paylaşmışlar, belki işinize yarar.

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Bu linki incele hocam, itunes ile deneyebileceğiniz bir kaç yöntem paylaşmışlar, belki işinize yarar.
Bakıp size geri dönüş yapacağım hocam çok teşekkür ederim.

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Baktım, telefonu yeniden başlat diyor sanısam ama kapatınca pc'den sıfırlamayınca açılmıyor :(

Top Bottom