B A T U H A N
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım assive touch bu sebebten ötürü devre dışı home tusuna basmadan nasıl ana ekrana erisebilirim?
Açmak için ana ekran düğmesine basın diyor.İlk kurulumu yaptıktan sonra direkt ana ekrana atmıyormu?
Şifre girmek içinse şunu deneyin, kameraya girip bir fotoğraf çekin sonra çektiğiniz fotoğrafa tıklayıp düzenle diyin. Düzenle dedikten sonra sizden touch ID ister altta da parola gir der. Parola gire tıklayıp cihazı açmanız mümkün.Açmak için ana ekran düğmesine basın diyor.
Yani basmama izin vermiyor tuşa, ne kadar sert bassam da olmuyor, deneyeceğim şimdi.Telefonu kapatıp açmayı dene normalde home tuşunun çalışmadığını algılayınca otomatik olarak assive touch'ı açması lazım.
Olmuyormuş. denedim de.Şifre girmek içinse şunu deneyin, kameraya girip bir fotoğraf çekin sonra çektiğiniz fotoğrafa tıklayıp düzenle diyin. Düzenle dedikten sonra sizden touch ID ister altta da parola gir der. Parola gire tıklayıp cihazı açmanız mümkün.
Zaten öyle yapıyordum telefon sıfırlandığı icin izin vermiyor suan dil falan ayarlama yeri gelecekti sanırsam ana ekrana ulasıncaŞifre girmek içinse şunu deneyin, kameraya girip bir fotoğraf çekin sonra çektiğiniz fotoğrafa tıklayıp düzenle diyin. Düzenle dedikten sonra sizden touch ID ister altta da parola gir der. Parola gire tıklayıp cihazı açmanız mümkün.
Kapatip acacagim simdi hocamAnladığım kadarıyla telefonu sıfırladın şimdi kurulum yapman için "Hello" ekranı geldi ama tuşa basmanı istiyor? eğer böyle ise yanlış hatırlamıyorsam telefonu kapatıp açtığında direkt dil seçme kısmına geçmiş olması gerekir.
Zaten öyle yapıyordum telefon sıfırlandığı icin izin vermiyor suan dil falan ayarlama yeri gelecekti sanırsam ana ekrana ulasınca
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kapatip acacagim simdi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kapattım tekrar açılmıyor, eskisi gibi logo gidip geliyor.
Duvara fırlatacağım birazdan
Bakıp size geri dönüş yapacağım hocam çok teşekkür ederim.iPhone 5s broken home button unable to pass hello screen from reset - iPhone 5s
i did the factory reset on my iphone 5s, its got a broken home button. i am stuck at the hello screen, where it ask me to press the home button. Anyone got a work around. I can order a home button, but it will take a couple of days. - iPhone 5str.ifixit.com
Bu linki incele hocam, itunes ile deneyebileceğiniz bir kaç yöntem paylaşmışlar, belki işinize yarar.
Baktım, telefonu yeniden başlat diyor sanısam ama kapatınca pc'den sıfırlamayınca açılmıyoriPhone 5s broken home button unable to pass hello screen from reset - iPhone 5s
i did the factory reset on my iphone 5s, its got a broken home button. i am stuck at the hello screen, where it ask me to press the home button. Anyone got a work around. I can order a home button, but it will take a couple of days. - iPhone 5str.ifixit.com
Bu linki incele hocam, itunes ile deneyebileceğiniz bir kaç yöntem paylaşmışlar, belki işinize yarar.