Neler Yeni

Honda City 2022 Alınır Mı ?

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
Ailem yeni araba istiyor ve onlar için yeni model ve kmsi düşük olması çok önemli Şuanda Renault Captur 2017 kullanıyoruz takas ile alacağız honda city rakibi önerebileceğiniz sedan araç var mıdır önerilerinizi bekliyorum 900-950K arasında temiz düşük kmli sedan arıyorum bende kullanacağım için sedana geçirmek istiyorum ailemi açıkçası 900k cıvarına honda city dışında pek bir güzel temiz sedan bulamadım

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
İyidir ya biraz küçük sanırım onun dışında iyi araba

sublimes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed
City almayın. Sorunlu bir araba değil ancak aile için uygun olduğunu düşünmüyorum. Dardır. Dıştan da zaten çelimsiz bir araç. Yolda güven vermiyor.

900-950 civarına biraz daha yaşlı Honda Civic bakabilirsiniz. Toyota Corolla da bakabilirsiniz. VW Jetta da güzeldir, tam aile arabası.

Otomotiv işi ile uğraşıyorum. Merak ettiğiniz herhangi bir şey varsa sorabilirsiniz.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Yavuz
Kadjar dan citye geçmek mantıksız. C segment bı sedana geçin Bari. Megane civic Jetta gibi.

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kadjar dan citye geçmek mantıksız. C segment bı sedana geçin Bari. Megane civic Jetta gibi.
hocam captur kadjar değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

City almayın. Sorunlu bir araba değil ancak aile için uygun olduğunu düşünmüyorum. Dardır. Dıştan da zaten çelimsiz bir araç. Yolda güven vermiyor.

900-950 civarına biraz daha yaşlı Honda Civic bakabilirsiniz. Toyota Corolla da bakabilirsiniz. VW Jetta da güzeldir, tam aile arabası.

Otomotiv işi ile uğraşıyorum. Merak ettiğiniz herhangi bir şey varsa sorabilirsiniz.
hocam baktım ama temiz ağır hasar kaydı veya değişeni olmayan civic bulamadım aile aracı derken ayda 1 kere falan 4 kişi belki bineriz onun dışında 1 veya 2 kişi kullanılacak hiç mi tercih edilmez acaba honda city?

Son düzenleme:

sublimes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed
hocam captur kadjar değil

hocam baktım ama temiz ağır hasar kaydı veya değişeni olmayan civic bulamadım aile aracı derken ayda 1 kere falan 4 kişi belki bineriz onun dışında 1 veya 2 kişi kullanılacak hiç mi tercih edilmez acaba honda city?
Hiç tercih edilmez diye bir şey elbette yok ancak bana kalırsa tercih edilmemeli. Çünkü araç kalitesiz. Honda’nın City modelleri yıllardır eleştiriliyor. 900-950ye Megane alın, Jetta alın, Corolla alın çok daha kaliteli modeller.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,778
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ailem yeni araba istiyor ve onlar için yeni model ve kmsi düşük olması çok önemli Şuanda Renault Captur 2017 kullanıyoruz takas ile alacağız honda city rakibi önerebileceğiniz sedan araç var mıdır önerilerinizi bekliyorum 900-950K arasında temiz düşük kmli sedan arıyorum bende kullanacağım için sedana geçirmek istiyorum ailemi açıkçası 900k cıvarına honda city dışında pek bir güzel temiz sedan bulamadım
Hocam teyzemlerde corolla var çok güzel ve geniş araba yakıt konusundada fazla bişey yakmıyor zaten
Bir kaç defa sürme şansım oldu bastınmı gidiyor viraja felan girince korku hissi felan vermiyor güzel konforlu ferah araç

Mr.Zatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mustafa Emir KILIÇ
O fiyatlara Kia Cerato 2016-2018 arası 1.6 CRDİ Concept Plus öneririm. Konfor konusunda sıkıntı yaşatmaz. 136 beygirlik dizel motorun gidişi de piyasadaki çoğu arabadan iyi ( C segment) DCT şanzıman var sorun çıkarmaz. Sanayi derdin olmaz. Aile için de uygun bir araba. 1 Milyon TL civarlarında temizini bulabilirsin. 5 yıldır kullanıyoruz 115k km civarında daha hiç sanayi yüzü falan görmedi, bakımdan bakıma servise gidiyor.

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O fiyatlara Kia Cerato 2016-2018 arası 1.6 CRDİ Concept Plus öneririm. Konfor konusunda sıkıntı yaşatmaz. 136 beygirlik dizel motorun gidişi de piyasadaki çoğu arabadan iyi ( C segment) DCT şanzıman var sorun çıkarmaz. Sanayi derdin olmaz. Aile için de uygun bir araba. 1 Milyon TL civarlarında temizini bulabilirsin. 5 yıldır kullanıyoruz 115k km civarında daha hiç sanayi yüzü falan görmedi, bakımdan bakıma servise gidiyor.
hocam karar verdik bulabilirsek sıfır honda city alacağız

Mr.Zatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mustafa Emir KILIÇ
Hocam şimdiden hayırlı olsun fakat 900k'ya B segment araç almak bence mantıklı değil fakat tabii ki sizin seçiminiz umarım gönlünüzce olur.

hocam karar verdik bulabilirsek sıfır honda city alacağız

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
Yüksek model olsun diye mi bu kararı verdiniz? Hayırlı olsun bu arada umarım bulabilirsiniz
hocam yeni ve 0km olması için verdik kararı 900 950 hatta 1m fiyata kadar temiz düşük kmli veya hasar kayıtsız egea dışında bulamadım

ayrıca boş paket arabada istemediğim için

Hocam şimdiden hayırlı olsun fakat 900k'ya B segment araç almak bence mantıklı değil fakat tabii ki sizin seçiminiz umarım gönlünüzce olur.
hocam 900kya bulabilirseniz temiz düşük kmli hasar kayıtsız dolu paket c segment araba atabilirmisiniz? egea istemiyorum bulursanız cidden alacağım.

Mr.Zatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mustafa Emir KILIÇ
hocam yeni ve 0km olması için verdik kararı 900 950 hatta 1m fiyata kadar temiz düşük kmli veya hasar kayıtsız egea dışında bulamadım

ayrıca boş paket arabada istemediğim için

hocam 900kya bulabilirseniz temiz düşük kmli hasar kayıtsız dolu paket c segment araba atabilirmisiniz? egea istemiyorum bulursanız cidden alacağım.
Hocam 950k ya Kia buldum fakat 60k km de muhtemelen size yüksek gelecektir fakat gene de atayım.

Hocam dolu/düşük kmli/yeni model araç bulmak 900k'ya ne yazıkki zor o yüzden orta paket falan bakarsanız daha uygun olur

Son düzenleme:
Top Bottom