Neler Yeni

honda civic nasıl bir araba?

class

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hamza K.
honda civic 2017-2021 yılları arası bir modelini almayı düşünüyorum. sizce nasıl bir araç? karadeniz yollarını bilirsiniz. hep yokuşlu. yokuş çıkarken araç zorlanır mı? 4 kişi araca bindiğimizi düşünürsek çıkabilir miyiz? bir de araçla yaylaya çıkılabilir mi yoksa yere çok mu yakın?

1.5 vtec ve 1.6 vtec arasındaki farklar neler? aradaki farkı ödemeye değer mi❓

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınır ama o para verilir mi bilmem. 1.5 ile 1.6 arasında dağlar kadar fark var. Yokuşlu yollar ve tork lazım olduğu için 1.5 öneririm. 1.5 turbolu 1.6 atmosferik.
1.5 vtec manuel alırsan yolda ışıkta yokuşta orada burada her yerde performansta seni tatmin eder. 1.6 alırsan da yokuşta seni tatmin etmeyebilir atmosferik çünkü

class

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hamza K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır ama o para verilir mi bilmem. 1.5 ile 1.6 arasında dağlar kadar fark var. Yokuşlu yollar ve tork lazım olduğu için 1.5 öneririm. 1.5 turbolu 1.6 atmosferik.
1.5 vtec manuel alırsan yolda ışıkta yokuşta orada burada her yerde performansta seni tatmin eder. 1.6 alırsan da yokuşta seni tatmin etmeyebilir atmosferik çünkü
teşekkürler cevap için. 1.5 vtec otomatik hakkında ne düşünüyorsun? bir de kaç kilometreye kadar bakayım? sorun çıkartmaması için. hasar kaydı çok önemli mi? bir de 2017 modelle 2020 model arasında fark var mı? bilginiz varsa cevaplarsanız çok sevinirim.

bir de "o para verilir mi bilmem" demişsiniz. başka önerdiğiniz bir araç var mı bu bütçede. benim anlattığım yollarda sürebileceğim.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
teşekkürler cevap için. 1.5 vtec otomatik hakkında ne düşünüyorsun? bir de kaç kilometreye kadar bakayım? sorun çıkartmaması için. hasar kaydı çok önemli mi? bir de 2017 modelle 2020 model arasında fark var mı? bilginiz varsa cevaplarsanız çok sevinirim.

bir de "o para verilir mi bilmem" demişsiniz. başka önerdiğiniz bir araç var mı bu bütçede. benim anlattığım yollarda sürebileceğim.
1.5 vtec otomatiği hakkında düşündüklerim.
Cvt şanzımana sahip. Hondanın cvt şanzımanı yavaş ve o beygirleri sönümlüyor. O yüzden manuel önerdim. O beygileri fazla fazla alırsın diue
2017 2018 model bir araç en fazla 60 70k kmde olmalı bence. Yaş olarak bakarsak böyle
Yıllar arasında bir farklılık makyaj vs. Yok

O para verilir mi bilmem dedim çünkü talisman 1.6 dci aklımı çelerdi. Eğer dizel düşünürsen orta dolulukta talisman bulursun.
Turbo dizel olduğu için de o yollarda sorun çekmezsin ama honda kadar da gitmez

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
honda civic 2017-2021 yılları arası bir modelini almayı düşünüyorum. sizce nasıl bir araç? karadeniz yollarını bilirsiniz. hep yokuşlu. yokuş çıkarken araç zorlanır mı? 4 kişi araca bindiğimizi düşünürsek çıkabilir miyiz? bir de araçla yaylaya çıkılabilir mi yoksa yere çok mu yakın?

Gardaş yaylaya çıkmaz araba yere yakın yol bozuksa altını vurur ve ya tamponu kırarsın,ama onun haricinde perfect araba tek eksiği iyi hızlanmıyor ama tokyo driftci değilsen araba yolda akıyor teknoloji on numara geniş araba arkada oturanlar rahat ediyolar iç dizaynı dış dizaynı güzel araba,biz de 2021 modeli var çok memnunuz iyi ki almışız diyoruz.Ayrıca LPG'li olmasıda bir diğer güzel etken az yakıyor moruk :D

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,322
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
1690707686539.png
1690707696496.png
1690707731153.png
1690707760421.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence on numara

class

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hamza K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Denizgezen teşekkürler.
@Covid19 teşekkürler peki diğer aynı segmentteki araçlara göre altı yere daha mı yakın? dışarıdan civic gibi spor görünen ve altı yüksek önerebileceğiniz araç var mı bu fiyatlara?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Denizgezen teşekkürler.
@Covid19 teşekkürler peki diğer aynı segmentteki araçlara göre altı yere daha mı yakın? dışarıdan civic gibi spor görünen ve altı yüksek önerebileceğiniz araç var mı bu fiyatlara?
Rica ederim
Bence çok alçak değil. Eğer fazla alçak olsa istanbul içinde bile sıkıntı çektirir. Ben alçak olduğunu düşünmüyorum. İlla dağ taşa çıkacağım diyorsan suv bakabilirsin.
C5 aircross , qashqai , karoq gibi araçlar bu paralara bulunuyor

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş

öncelikle merhaba ilgi alanım arabalar ve bizdede 2019 honda civic bulunuyor bizimki 1.6 versiyonu ve sport paket tamponlarda lip denilenn ekler var ve bunlar biraz yere yakınlaştırıyor fakat acayip derecede yakın değil ama biz tedbir amaçlı bile kasislere düz şekilde girmiyoruz ve 1.5 le 1.6 nın farkına gelirsek en önemli olan özelliği 1.5 turboludur ve 182 hp 1.6 atmosferik 125 hp dir 1.5 cidden güçlü ve tatmin edici ikiside çok güzel yakıt bakımından şuanda fabrikasyon lpgli olduğu için 1 tl yakıyoruz yeni zamlarla beraber düşünün :D önceden dizel 1.4 toyota vardı tahminim 3 tl ye yakın yakardı aklınıza takılan bir soru olursa her şey cevaplayabilirim iyi günler.

L mod var knk kesinlikle sorun yaşamaz yokuşlarda

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
öncelikle merhaba ilgi alanım arabalar ve bizdede 2019 honda civic bulunuyor bizimki 1.6 versiyonu ve sport paket tamponlarda lip denilenn ekler var ve bunlar biraz yere yakınlaştırıyor fakat acayip derecede yakın değil ama biz tedbir amaçlı bile kasislere düz şekilde girmiyoruz ve 1.5 le 1.6 nın farkına gelirsek en önemli olan özelliği 1.5 turboludur ve 182 hp 1.6 atmosferik 125 hp dir 1.5 cidden güçlü ve tatmin edici ikiside çok güzel yakıt bakımından şuanda fabrikasyon lpgli olduğu için 1 TL yakıyoruz yeni zamlarla beraber düşünün :D önceden dizel 1.4 toyota vardı tahminim 3 TL ye yakın yakardı aklınıza takılan bir soru olursa her şey cevaplayabilirim iyi günler.

L mod var knk kesinlikle sorun yaşamaz yokuşlarda
Bahsettiğim şey durduğu yerden kalkmak değil. Rampaya girdiğin hızla çıkabilemek
L mod farkettirir. Çoğu yerde de sıkıntı olmayacaktır. Fakat araç atmosferik illaki hız kaybı oluyor
Ve 1.6 alırsan kesinlikle daha tasarruflu olacaktır. 1.5 yakıt tüketimini bilmiyorum ama 1.6dan çok yakacağı aşikar

Reav

80+ Silver

Honda civici özetlemek gerekirse hızlı ve öfkeli izleyen yeni nesil tofaşcılardan oluşuyor sürücülerinin çoğu hafif zorlar ama rahat çıkar 1.6vtec alınır tasarruf adına.

class

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hamza K.
@wetaxx bilgileriniz için teşekkür ederim. sizin aracınız 2019 sanırım. 2017 ile 2020 model arasında çok büyük farklar olur mu? bir de hangi yıldaki civici kaç km iken almak uygun olur. sorun çıkarmasını istemiyorum çünkü. mesela "2017 1.6 vtec'i 50 bin km üstündeyse sakın alma" gibi bir bilginiz var mı?

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Yavuz
2021 model Civic aracımı sattım. 1.6lpg lydi. Hocam köye falan gidiyorsan mıcırlı yolda aracın altı sürtebiliyor. Şehir içi bı araç bu. 1.6 çekiş olarak tatmin eder ama yüklü ve kişi sayısı fazla olduğunda yokuşlarda biraz zorlanıyor. Köy gibi yerlere gidiceksen altı yüksek biseyler bakabilirsin. Tucson gibi. Onun harici güzel masrafsız araç.

Top Bottom