Bataryası ve hafızası az onun da bide hızlı şarjı çok düşükS23 tavsiye ederim.
30k'ya alabileceğin hafif kibar en iyi cihaz.
Batarya kapasitesi az ama optimizasyon ile A54 kadar iyi gidiyor batayra onu dert etmeyin. Hizli şarj konusunda ilk başta bende tereddütlüydüm ama A55 kullanıyorum 25watt adaptörle 1 saatde full doluyor sanki 67watt gibi hızlı hissetdiriyor. S23 kesinlikle daha iyidirBataryası ve hafızası az onun da bide hızlı şarjı çok düşük
A55 nasıl memnunmusun?Batarya kapasitesi az ama optimizasyon ile A54 kadar iyi gidiyor batayra onu dert etmeyin. Hizli şarj konusunda ilk başta bende tereddütlüydüm ama A55 kullanıyorum 25watt adaptörle 1 saatde full doluyor sanki 67watt gibi hızlı hissetdiriyor. S23 kesinlikle daha iyidir
Genel olarak evet ağır oyun oynamazsan bataryası harika gidiyor. Kamerasıda S23 kadar olmasada çok güzel çekiyor. Performans olarak ciddi beklentin yoksa günlük kullanım için en iyi telefon.A55 nasıl memnunmusun?
Kalın ve kaba mı cepte taşırken vsGenel olarak evet ağır oyun oynamazsan bataryası harika gidiyor. Kamerasıda S23 kadar olmasada çok güzel çekiyor. Performans olarak ciddi beklentin yoksa günlük kullanım için en iyi telefon.
Baya kaba bir telefon cepte kendini fazla belli ediyor evet. Kalınlığı benide rahatsız etsede malzeme kalitesi fiyatının en iyisi. Yinede size kalmış. Hafif güzel telefona bakıyorsanız S23 alın geçin. Güncel ve 7 yıl güncelleme alıcak telefon içinse S24FeKalın ve kaba mı cepte taşırken vs