Honor 30 Pro Resmen Geliyor: İşte İlk Görüntüler

omersrn

80+
Reaksiyon skoru
30
Fiyat/performans telefonlarıyla dikkat geçen Huawei'nin alt markası olan Honor, bu kez ise Honor 30 Pro modeli ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Honor, 15 Nisan'da iki adet yeni telefonunun duyurularını yapacak. Honor 30 ile birlikte Honor 30 Pro da tanıtılması beklenen ürünlerden birisi olacak. Henüz lansman tarihine sayılı günler kalmasına rağmen Huawei, Honor 30 Pro'ya ait görselleri dünya ile paylaştı.

Özellikle kamerasıyla dikkat çeken Honor 30 Pro, arka yüzünde dört adet kamera bulundurmakla birlikte; 50 MP Sony IMX700 ana sensörüyle öne çıkan telefonun diğer 3 kamerasının özellikleri şuanda bilinmiyor.

5e900ac37152d81978a0cbaf.jpg

5e900abf7152d81978a0cbad.jpg

6.57 inç boyutunda ve OLED FULL HD+ ekran kullanan telefon, gücünü Huawei'in kendi ürettiği Kirin 990 5G işlemcisinden alıyor. 3900 mAh batarya kapasitesi bulunan Honor 30 Pro'da 8/12GB RAM seçeneği ve 256GB'a kadar depolama seçeneği bulunuyor.

Honor 30 Pro'un fiyatıyla ilgili şuanda net bir bilgi bulunmuyor. Daha fazla bilgi geldikçe haberimizi güncelleyeceğiz.

Kaynak: https://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/honor-30

Son düzenleme:
Fiyatı bellimi yoksa

Bu adamlar ürünlerinin arkasında falan durmuyor. Bir sorun çıksa bütün sorumluluk Huawei'de.

Özgün tasarım kalmadı artık her marka birbirinden çalıyor.

Bu adamlar ürünlerinin arkasında falan durmuyor. Bir sorun çıksa bütün sorumluluk Huawei'de.
Zaten alt markası olduğu için mantıken Huawei'de olması gerekiyor sorumluluğun.

Zaten alt markası olduğu için mantıken Huawei'de olması gerekiyor sorumluluğun.
Şöyle izah edeyim; Honor modelli telefonunuz 3-5 yıllık, bir sorun yaşadığınız zaman Huawe'i o ürünü üretmiş olsa bile bütün haklar Honor'da olduğu için sorun çözümde ne yazık ki samimi davranmıyorlar. Honor 7 kullanmış biri olarak her şeyi manuel olarak çözmek zorunda kaldım.

Şöyle izah edeyim; Honor modelli telefonunuz 3-5 yıllık, bir sorun yaşadığınız zaman Huawe'i o ürünü üretmiş olsa bile bütün haklar Honor'da olduğu için sorun çözümde ne yazık ki samimi davranmıyorlar. Honor 7 kullanmış biri olarak her şeyi manuel olarak çözmek zorunda kaldım.
Şimdi anladım, siz telefonda sorun çıktığı zaman Huawei yardımcı olmuyor diyorsunuz. Saçmaymış o zaman.

Şimdi anladım, siz telefonda sorun çıktığı zaman Huawei yardımcı olmuyor diyorsunuz. Saçmaymış o zaman.
Neden Türkiye piyasasında popülerlik kazanamıyor zannediyorsunuz?
Sorumluluk almıyorlar. Huawei sadece üst model honor cihazlarının parçalarını saklıyor. Ürünleri popüler olmadığı için kimse ilgilenmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,520
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri