Neler Yeni

Honor artık Google ile geliyor!

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Huawei'nin uzun süredir mücadele ettiği ABD ambargosu sonrası geçtiğimiz kasım ayında Shenzhen Zhixin New Information Technology'ye sattığı Honor'da işler yolunda gitmeye başlamış gibi görünüyor.
Honor'un CEO'su ise çıkan haberlerin ardından durumu onayladı. Huawei'den ayrılan Honor'un akıllı telefonları Google servislerini destekleyecek.
Yani gelen haberlere göre Honor'un YENİ telefonları Google uygulamalarını destekleyecek.

kaynak: Honor CEO'su, Yeni Akıllı Telefonlarının Google Servisleri ile Geleceğini Onayladı (webtekno.com)

Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz, belirtin lütfen. :)

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Huawei'nin uzun süredir mücadele ettiği ABD ambargosu sonrası geçtiğimiz kasım ayında Shenzhen Zhixin New Information Technology'ye sattığı Honor'da işler yolunda gitmeye başlamış gibi görünüyor.
Honor'un CEO'su ise çıkan haberlerin ardından durumu onayladı. Huawei'den ayrılan Honor'un akıllı telefonları Google servislerini destekleyecek.
Yani gelen haberlere göre Honor'un YENİ telefonları Google uygulamalarını destekleyecek.

kaynak: Honor CEO'su, Yeni Akıllı Telefonlarının Google Servisleri ile Geleceğini Onayladı (webtekno.com)

Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz, belirtin lütfen. :)
Hocam önceden çıkış yapan telefonlara gelicek mi ?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
İşlemciler umarım kirin olarak kalır. Batarya performansında kirinin üstüne yoktur.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Honor 9 lite kullanıyorum. Bir sorun yaşar mıyım?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Apple daha iyi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an Google servisleri var mı telefonunuzda hocam?
Var hocam. Play store, google gibi bütün uygulamalara erişim sağlayabiliyorum.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Var hocam. Play store, google gibi bütün uygulamalara erişim sağlayabiliyorum.
O zaman sizin için bir sorun yok.
Ambargodan önceki telefonlarda Google servisi vardı ve ambargo gelince daha önceden servisler olan telefonları değiştiremiyorlar. Ambargo’dan sonraki telefonlarda servisler olmuyor. Şimdi de ambargo kalkıyor. Artık yeni çıkan telefonlarda Google olacak. Ama o ambargo süresinde çıkmış telefonlara yine Google servisleri GELMEYECEK.

Sizde varmış zaten, sıkıntı yok.

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
Apple daha iyi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an Google servisleri var mı telefonunuzda hocam?
Apple mı? İPhone kullanan arkadaşlarım günde 2-3 kere şarja takıyorlar. Ben 1,5 günde bir takıyorum

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
O zaman sizin için bir sorun yok.
Ambargodan önceki telefonlarda Google servisi vardı ve ambargo gelince daha önceden servisler olan telefonları değiştiremiyorlar. Ambargo’dan sonraki telefonlarda servisler olmuyor. Şimdi de ambargo kalkıyor. Artık yeni çıkan telefonlarda Google olacak. Ama o ambargo süresinde çıkmış telefonlara yine Google servisleri GELMEYECEK.

Sizde varmış zaten, sıkıntı yok.
Buna sevindim işte. Babam da Honor 7C modelini kullanıyor ikisi de bu malum dönemden önce alındı. Yani sorunsuz bir şekilde kullanacağız. Bilgilendirme için teşekkürler hocam. <3

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Top Bottom