şahin doğan
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,276
Karıştırdım. X200 Pro yazacaktım.yurt içi mi
Karıştırdım. X200 Pro yazacaktım.yurt içi mi
Onlarında renk profili kötü.xiaomi 13 ultra falan nasıl olur 14 ultra biraz bütçeyi aşıyor
13 ultrada iyidir kamerada. Ai bazen sapıtsada iyi.xiaomi 13 ultra falan nasıl olur 14 ultra biraz bütçeyi aşıyor
14t pro kullandım ben bir süre video hariç bana s24 den bariz iyi gelmişti beğenmiştim yani ciddi ciddi apple a yakın sonuç veriyordu ultra modeli denemek nasip olmadı dahaOnlarında renk profili kötü.
Bende aman aman mutlu değilim. Sensör kücük falan ama 3xte orta ışık derecesinde nedense karıncalı çekiyor isp berbats24 ultra bende vardı denedi kullandı beğenmedi benimde hiç beğenmediğim bir cihazdır kamerası falan bence berbat düz s24 daha iyi çekiyor ayrıca ekranı falanda bana kötü geldi ultra modelin,vivo global biraz pahalı çin versiyonu da türkçe değil pek tercih etmez gibi
Hocam bence berbat cihaz ya çok saçma bir renk skalası var kameranın 3-4 ay rahat kullandım hiç mi memnun etmez bir telefon ekran bence acayip kötü diğer ultralara göreBende aman aman mutlu değilim. Sensör kücük falan ama 3xte orta ışık derecesinde nedense karıncalı çekiyor isp berbat
Evet gece film izlerken ekranı bile karıncalı niye cünkü scamsung kalitesiz bir kontrol ile çıkartıyor. Tr cihazı olmasa satarım. Bi tek yazılım olarak cok iyi. Geceleri %10 sarj yiyordu boşta birdaha ben düzenleme yapmak zorunda kaldım shizuki ile rootlamadan. Shizuki olmasa bide root atmak zorunda kalcam. Foto işleme desen gece çekimlerinde uzun sürüyor.Hocam bence berbat cihaz ya çok saçma bir renk skalası var kameranın 3-4 ay rahat kullandım hiç mi memnun etmez bir telefon ekran bence acayip kötü diğer ultralara göre
Bas çek yapan birisi için s24 ultra berbat fotoğraf çekiyorsun yapay zekayı düşüğe bile alsan 2 saniye bekliyorsunEvet gece film izlerken ekranı bile karıncalı niye cünkü scamsung kalitesiz bir kontrol ile çıkartıyor. Tr cihazı olmasa satarım. Bi tek yazılım olarak cok iyi. Geceleri %10 sarj yiyordu boşta birdaha ben düzenleme yapmak zorunda kaldım shizuki ile rootlamadan. Shizuki olmasa bide root atmak zorunda kalcam. Foto işleme desen gece çekimlerinde uzun sürüyor.
Ama hdr video ve fotoda pixel ve appledan daha iyi. Özellikle hdr gerektiren yerlerdeki denge 10/10 oluyor her detay gözüküyor 16pm gösteremiyor mesela aynı yerde yanı koşulda test ettiğimde.
Arkadaşınız x200 pro alabilir cok düzenleme yapıyor ama görüntü güzel
Hoparlör olarak cok iyi s24u ve 16pmden daha iyi ve bass cidden cok daha iyi biz birde mağazadan test etmiştik bitek magic6p mağaza cihazıydı ona rağmen aşırı iyiBas çek yapan birisi için s24 ultra berbat fotoğraf çekiyorsun yapay zekayı düşüğe bile alsan 2 saniye bekliyorsun
Magic 6 pro ya karar kıldık arkadaş baya istekli almakta![]()
Yapacak bişey yok artık ben uyarımı yaptım arkadaşıma kamera hariç her yönüyle iyi bir cihaz zaten önden duruşu baya estetik bence dinamik ada falanHoparlör olarak cok iyi s24u ve 16pmden daha iyi ve bass cidden cok daha iyi biz birde mağazadan test etmiştik bitek magic6p mağaza cihazıydı ona rağmen aşırı iyi
Hızlı sarj olarakta iyi
Ekranda iyi
Tek eksi yanı kamerası kötü.
Aslında kötü demek diğerlerine göre kötü demek rakiplerine. Yoksa iş görür kamerası var.