Gpn teknoloji de gelmiş ancak çok pahalı. Spigen in 65w olanını aldımBende telefonu satın aldım ama bulamadım, siz bulabildiniz mi?
onlar telefonla uyumlu mu hocam tam 65w ile şarj oluyo mu yani? bazı hızlı şarj standartları proprietary oluyor başka markanın şarj aleti normal hızda şarj edebiliyorGpn teknoloji de gelmiş ancak çok pahalı. Spigen in 65w olanını aldım
Süper hızlı şarj etmiyor. Yalnızca hızlı şarj yapıyor. Performansı bana yeterli geldi. Orjinale 1600TL vermek çok saçma geliyor.onlar telefonla uyumlu mu hocam tam 65w ile şarj oluyo mu yani? bazı hızlı şarj standartları proprietary oluyor başka markanın şarj aleti normal hızda şarj edebiliyor
muhtemelen 15w hızında şarj ediyor hocamSüper hızlı şarj etmiyor. Yalnızca hızlı şarj yapıyor. Performansı bana yeterli geldi. Orjinale 1600TL vermek çok saçma geliyor.
İmkanı yok hocam. 6600maH 'yı 1 saat civarı %60 şarj yapıyor.muhtemelen 15w hızında şarj ediyor hocam
normalde 30dkda %0dan %61 olan bir telefonİmkanı yok hocam. 6600maH 'yı 1 saat civarı %60 şarj yapıyor.
15w ile bu değerler çok zor.