Sepette 2.000TL kuponla ve Visa kartla ödeme aşamasında 56.499TL. Honor Pad X8A hediyeli.
tabii ki alHala dxomark test sonuçları açıklanmadı eşime almak istiyorum fotoğraf çekmeyi seviyor şuan fp gibi geliyor
Kamerası çok iyi duruyor alınırHala dxomark test sonuçları açıklanmadı eşime almak istiyorum fotoğraf çekmeyi seviyor şuan fp gibi geliyor
S25 plus fiyatına s25ultra muadili bir cihaz alıyorsunnasıl bir telefon vs s25
Abi senin eşin bunu da beğenmiyosa artık tamamen marka takıntısından. İstersen bi telefona 150bin lira ver aldığın telefon magic 7 prodan daha iyi olmayacakSipariş geçtim inşallah eşim beğenir. Samsung s24 fe aldım 2 ay oldu beğendiremedim kamerasını tablet hediyesi de iyi oldu en kötü 4 bin TL ye satarım
magic 6 pro ilk 10da bunun da bir farkı yokHala dxomark test sonuçları açıklanmadı eşime almak istiyorum fotoğraf çekmeyi seviyor şuan fp gibi geliyor
Sürekli telefon değiştirmez oneplus 9 pro almıştım 4 senedir kullandı şuan cihaz bende batarya çok kötü durum da kamerası hala iyi s24 fe ile kıyasladım bana ondan iyi geldi bu cihazı beğenecektir zaten daha fazlasını telefon için vermemS25 plus fiyatına s25ultra muadili bir cihaz alıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi senin eşin bunu da beğenmiyosa artık tamamen marka takıntısından. İstersen bi telefona 150bin lira ver aldığın telefon magic 7 prodan daha iyi olmayacak
DxOMark'ın sonuçları pek doğru değil aslında, üst segment cihazlara verdiği puan, daha alt segment cihazlara verdiği puandan düşük olabiliyor, farklı farklı kusurları da var. X200 Pro, Magic 7 Pro, S25 Ultra gibi cihazların kamerası illa ki memnun eder, kameraları artık tepede olan modeller bunlar. Çinliler arasında da X200 Pro'yla beraber kaliteli olan modeldir bu da üst segmentte. Hayırlı olsun.Hala dxomark test sonuçları açıklanmadı eşime almak istiyorum fotoğraf çekmeyi seviyor şuan fp gibi geliyor
Hocam oneplus 9prodan geçtiyse beğenmemesi bi tık normalSürekli telefon değiştirmez oneplus 9 pro almıştım 4 senedir kullandı şuan cihaz bende batarya çok kötü durum da kamerası hala iyi s24 fe ile kıyasladım bana ondan iyi geldi bu cihazı beğenecektir zaten daha fazlasını telefon için vermem
Teşekkür ederimDxOMark'ın sonuçları pek doğru değil aslında, üst segment cihazlara verdiği puan, daha alt segment cihazlara verdiği puandan düşük olabiliyor, farklı farklı kusurları da var. X200 Pro, Magic 7 Pro, S25 Ultra gibi cihazların kamerası illa ki memnun eder, kameraları artık tepede olan modeller bunlar. Çinliler arasında da X200 Pro'yla beraber kaliteli olan modeldir bu da üst segmentte. Hayırlı olsun.
Eyvallah. Sağol.Hocam oneplus 9prodan geçtiyse beğenmemesi bi tık normalamiral gemisi ekrandan sonra s24fe nin ekranı kötü gelir insana kamerada öyle. Daha fazlasını vermeye tabii ki gerek yok. 16 pro max,s25 ultra, mi 15 ultra da honordan iyü cihazlar değil. Pişman olmazsınız