Neler Yeni

Hoparlör ile Kulaklığı aynı anda takmak ve kullanmak mümkün mü ?

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
Arkadaşlar bilgisayarda ön ve arka panellerde jak girişleri var ben gece hoparlörde sabah ise kulaklıkta takılıyorum bunları kullanmak için her zaman çıkar tak yapmak zorundamıyım ? Eğer değilsem hangi panele hangisini taktığımın bir önemi varmı mesela arka panele hoparlör jak girişini öne jak girişine ise kulaklığı ?

Emre Baş

80+ Gold
İikisinide tak yetişeceğin yerlere arka yada öne ses yöneticisinden çok basit bir şekilde isteğine sesi aktar istediğin zaman

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Arkadaşlar bilgisayarda ön ve arka panellerde jak girişleri var ben gece hoparlörde sabah ise kulaklıkta takılıyorum bunları kullanmak için her zaman çıkar tak yapmak zorundamıyım ? Eğer değilsem hangi panele hangisini taktığımın bir önemi varmı mesela arka panele hoparlör jak girişini öne jak girişine ise kulaklığı ?
İstediğin yere takabilirsin. Değiştirmek için masaüstünde sağ alt köşede bulunan hoparlörü kullanabilirsin.

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstediğin yere takabilirsin. Değiştirmek için masaüstünde sağ alt köşede bulunan hoparlörü kullanabilirsin.
Bir bilgisayarcıdan duymuştum arkada hoparlör olması önde kulaklık olması gerekiyomuş böyle demişti sizce alakası varmı bilgisayar için dahamı iyi böylesi cidden ?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bir bilgisayarcıdan duymuştum arkada hoparlör olması önde kulaklık olması gerekiyomuş böyle demişti sizce alakası varmı bilgisayar için dahamı iyi böylesi cidden ?
Saçma. Rahat kullanım açısından iyi olabilir ama daha iyi denemez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Uğur
Hem arkada hem önde olması daha iyi. Kulaklığınızı öne bağlayıp ses ayarlarından kanalı değiştirmeniz yeterli.

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem arkada hem önde olması daha iyi. Kulaklığınızı öne bağlayıp ses ayarlarından kanalı değiştirmeniz yeterli.
ALCAĞIM KULAKLIK USB GİRİŞLİYMİŞ TAMAM SORUN YOK O ZAMAN :)

Top Bottom