Neler Yeni

Horlama sesinden uyuyamıyorum

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
hocam ilk kaldıgım yurtta adam hem hayvani şekilde horluyor bide aradabir konusuyordu geceleri butun oda uyanıyordu ustune sabah da alaramına kalkmıyordu yurt değiştirdim geldiğim odada da horlayan var gene oda değiştirdim gene horlayan eleman var ama şu ankı odamdakı adamı durtunce susuyor yani klasik oda npclerinden birisi bundan kaçamazsın

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
Horlayan kişinin burun bandı, senin de kulak tıkacı kullanman gerek maalesef. Tamamen ses kesilmez ama minimuma indirmiş olursun sesi.

pc ustasi1

80+ Silver
2gibi yattım 3 30 saattir uyuyamıyorum hormalasini kestim sayesinde uykum tamamen kaçtı Instagram da geziyorum boş boş şimdi bir daha uyumayı denicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

En son kaldırdım durtup şimdi yan yatıyor ses yok

Cevap vermeye deymeyecek kadar değersiz sin kendin başta aynı yastayiz diye ayak yapiyon aklinca büyüklük tasliyon sonra r yapiyon anlamadım ne şekilsin sen ?
r önemli :D

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Kyk da oda arkadaşımın hormalasindan uyuyamıyorum kalkıp tokatlamamak için kendimi zor tutuyorum kulaklıkla müzik açtım oda yaramıyor valla çıldıracağum ya
Uykuya hızlı dalma tekniklerini araştırın. Uykuda horlayan birisini biraz salladığınızda 3-4 dk horlaması kesiliyor. O esnada hemen uykuya dalın

Can...

80+ Platinum
Uykuya hızlı dalma tekniklerini araştırın. Uykuda horlayan birisini biraz salladığınızda 3-4 dk horlaması kesiliyor. O esnada hemen uykuya dalın
Hocam tüm pozisyonlar bozuldu rahat pozisyonlarım vardı artık çalışmıyorlar rahat değiller artık 😄😄

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Afferim la hll kendini de savunamayinca arkadaşın destek versin diye onuda çağırmışsın hll sana boş yapan sensin
Canım gerçekten sıkıntılısın, psikolojik sıkıntıların depreşiyor boş konuşuyorsun. Neyi savunucam savunacak bir şey yok ki😂 3 4 farklı kişi aynı şeyi yazmış boş yapma diye. Ama tabi illa haklı çıkacaksın, kabullenemiyorsun. Bir defa ters konuştun, sıvadın, şimdi de üstüne kirazı koyuyorsun.

Can...

80+ Platinum
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kral adam bir şey dememiş ayrıca yaşa göre niye yargılıyorsun? Şahsen 13 yaşındayım 14 e gireceğim Mayıs'da şimdi ben senin dediğin tabirde birimi oluyorum?

İlk önce kendi tavrını biz gözden geçir sonra milletin tavrını yorumla ve yargıla.
Ben yaşadığım sorunu yazıyorum adam ***** geçiyor sonra saçma bir şekilde diyorki üniversiteye geçtiğini için kendini büyümüş sanma diyor tüm hatalı ben oldum demi aynen mükemmelsiniz ya size gelince siz hatasız kul adam saçma cevap yazınca ben cevaplayınca onun cevapladığı gibi ben suçlu oluyorum mükemmel 👍

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
ya kardeş tamam uzatma bir şey demedik.

horlayan adama da burun bandı hediye et vesselam

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Ömer Murat KARACA
Benim KYK'da 2. Senem. İlk sene normal, abartı olmayan bir horlamam vardı, arkadaşlar koca 1 senede 1 kez bile uyarmadı. Bu dönem uyku apnesi mi var et mi var ne oldu bilmiyorum ama aşırı şekilde horluyorum. Doğuştan da orta kemikte eğrilik var burun deliklerimden birini hiç kullanamıyorum.

Dönem başından beri önce herkesin uyumasını bekliyorum, ben en son uyuyorum. Onlar sesten uykudan kalkmıyorlar. 15 tatilde de orta kemik için ameliyat olacağım. Sırf horlamam geçsin hem millet rahatsız olmasın hem ben biraz daha rahat uyurum diye 30-35K ameliyata para harcayacağım. O arkadaşta anlayış yok, anlayışlı olsa çözüm bulmaya çalışır. İdareye boşuna gitme, başka odaya geçirseler bile orda da horlayan biri denk gelir😂 çözüm olmaz yani.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Benim KYK'da 2. Senem. İlk sene normal, abartı olmayan bir horlamam vardı, arkadaşlar koca 1 senede 1 kez bile uyarmadı. Bu dönem uyku apnesi mi var et mi var ne oldu bilmiyorum ama aşırı şekilde horluyorum. Doğuştan da orta kemikte eğrilik var burun deliklerimden birini hiç kullanamıyorum.

Dönem başından beri önce herkesin uyumasını bekliyorum, ben en son uyuyorum. Onlar sesten uykudan kalkmıyorlar. 15 tatilde de orta kemik için ameliyat olacağım. Sırf horlamam geçsin hem millet rahatsız olmasın hem ben biraz daha rahat uyurum diye 30-35K ameliyata para harcayacağım. O arkadaşta anlayış yok, anlayışlı olsa çözüm bulmaya çalışır. İdareye boşuna gitme, başka odaya geçirseler bile orda da horlayan biri denk gelir😂 çözüm olmaz yani.
Hocam o ameliyat devlet hastanelerinde yapılmıyor mu? 30 35k baya büyük para sanki, en azından benim için😂 Tabi sağlık için değer orası ayrı.

ConquerorXIV

80+ Gold
Ben yaşadığım sorunu yazıyorum adam ***** geçiyor sonra saçma bir şekilde diyorki üniversiteye geçtiğini için kendini büyümüş sanma diyor tüm hatalı ben oldum demi aynen mükemmelsiniz ya size gelince siz hatasız kul adam saçma cevap yazınca ben cevaplayınca onun cevapladığı gibi ben suçlu oluyorum mükemmel 👍
burası senin ergen sorunlarını anlatacağın bir forum değil, sen yaşıtlarınla başka yerde çöz sorununu ayrıca büyüklerine de saygılı ol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,504
Üyeler
161,297
Son üye
PCME
Top Bottom