Neler Yeni

🔥İndirim Hp 14 inç chromebook 3.000 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Cemal
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Ürün intel işlemciye sahip araştırdığım kadarı ile windows yüklenebiliyor türkiyeye vergileri ekleyerek siparişi mevcut. Burada alamayacağınız fiyata 10 saat açık kalacak bir laptop alabilirsiniz.Tüm özellikleri yazıyor iade hakkını veriyor.İnternette windows driverleri olan siteler var. İhtiyacı olan bi göz gezdirsin
HP Chromebook 14-inch HD Laptop, Intel Celeron N4000, 4 GB RAM, 32 GB eMMC, Chrome (14a-na0020nr, Ceramic White) https://a.co/d/4SAZBfy
İntel işlemcili eba canavarı chromebookların batarya ömrü oyun oynanan amd işlemcili bir laptopun batarya ömründen daha kısa keşke amd bi el atsada fiyatları düşse

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,717
İsim
misfit
İntel işlemcili eba canavarı chromebookların batarya ömrü oyun oynanan amd işlemcili bir laptopun batarya ömründen daha kısa keşke amd bi el atsada fiyatları düşse
Mayıs'ta açılmış konuyu niye hortlattın ki knkm

Yasin Çınar

80+ Bronze
3000 TL'ye baya iyi 10 yıllık ikinci el laptoplar zaten o fiyata gidiyor. İş görmez diyenler için bundan çok daha kötü 3gb ram+ i3 1.nesil işlemcili bilgisayarda 2 yıl (9 ve 10.sınıf) ders çalıştım uygulamaların geç açılması dışında hiçbir sorun yaşamadım. (Not: İmzamdaki sistemde bilerek ders çalışmadım nedenini anlatmak uzun sürer)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,722
Üyeler
166,074
Son üye
serser7
Top Bottom