Neler Yeni

hp 15-da1003nt oyunlar da kaç FPS verir

TDPRL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Furkan Özşahin
Gerçek zamanlıda öyle olmuıyor kk oda sıcaklığı pc durumu sonrasında oyunların optimizasyonu videoların çekildiği tarihle birebir tutmaz çünkü oyuna güncelleme gelir oda her zaman olmasada fps yi düşürür
Neyse
Gerçek zamanlıda öyle olmuıyor kk oda sıcaklığı pc durumu sonrasında oyunların optimizasyonu videoların çekildiği tarihle birebir tutmaz çünkü oyuna güncelleme gelir oda her zaman olmasada fps yi düşürür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözünürlük kısmak işlemciye yük bindirir işlemcide zayıf ondan dolayı kısman bi işe yaramaz hikayeli oyunlarda özellikle.
Hikaye oyunların oynamam en fazla farcy serisi
sistem oyun için değil zaten pek bi performansı da olmaz bilgisayarcı getircek ise büyük ihtimalle kazıklandınız
Bilmez miyim yeni bilgisayar alamadım babam da razı değildi biraz zorladım en fazla bu başka yok dedi öyle yani çok biliyorum

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
1
Neyse

Hikaye oyunların oynamam en fazla farcy serisi

Bilmez miyim yeni bilgisayar alamadım babam da razı değildi biraz zorladım en fazla bu başka yok dedi öyle yani çok biliyorum
vatandan da mı almaz baban ordan ayarlayalım

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr

TDPRL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Furkan Özşahin
vatandan da mı almaz baban ordan ayarlayalım
Yok almaz valla denedim de olmadı (baraşız olduk) zaten bunu da almazdı da okul var diye herhalde babam bu işleri anlamaz ben anlarım o da beni dinlemez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,733
Üyeler
161,335
Son üye
denizmir
Top Bottom